https://pecicanews.ro/
Pregătire şi finanţare pentru idei de afaceri

Pregătire şi finanţare pentru idei de afaceri

Fundația Antreprenoriat Social invită pecicanii interesaţi miercuri, 28 martie, de la ora 17:00, la Casa de Cultură „Doru Ioan Petescu” la seminarul de informare privind proiectul „START Invest – Educatie si finantare pentru afaceri profitabile”, finanțat în cadrul programului POCU 2014-2020 – StartUp Plus al Uniunii Europene.

Obiectivul este finanțarea cu până la 167 000 de lei a mai multor idei de afaceri câștigătoare din zona de vest a ţării, din judeţele Caraş-Severin, Timiș, Arad şi Hunedoara.

Persoanele interesate să se înscrie trebuie sa îndeplinească următoarele caracteristici: să fie persoane fizice, cu reședința sau domiciliul în mediul rural sau în cel urban al regiunii Vest şi să fie şomeri (cu carnet de șomer vizat), persoane inactive sau persoane care au un loc de muncă şi doresc să înființeze o afacere în scopul creării de noi locuri de munca.

Candidaţii selectaţi vor participa la cursuri gratuite de competenţe antreprenoriale, vor pregăti un plan de afaceri, iar cele mai bune proiecte vor fi selectate pentru finanţare.

Proiectul se realizează in parteneriat cu Fundația Centrul de Pregătire Profesională şi Indice Consulting and Management.

Mai multe detalii pe pagina http://start-invest.ro/.

Loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )