https://pecicanews.ro/
Fotbaliști pecicani, în competiția lansată de Prima TV

Fotbaliști pecicani, în competiția lansată de Prima TV

Competiţie, ambiţie şi mult talent. Toate acestea au fost reunite într-un format de televiziune unic, care debutează sâmbătă, 3 februarie, de la ora 23:00, la Prima TV, cu participarea a patru concurenți pecicani. 

Bate Cupa este un competition reality show sportiv dedicat celei mai spectaculoase competiţii din România, la care participă toate cele 24 de cluburi calificate în grupele Cupei României.

Fiecare club e reprezentat de 4 jucători, 2 seniori şi 2 jucători de perspectivă, care se întrec în 12 probe sportive distractive, unele realizate în premieră mondială.

Căpitanul Adrian Arsene, antrenorul secund – jucător Bogdan Bozian, Vasilică Răchită și Roberto Bănățan reprezintă, cu mândrie, echipa de fotbal a orașului în competiție.

Filmările au fost realizate în toamnă, la baza sportivă din Pădurice, fiind folosită inclusiv o dronă FPV, iar imaginile obţinute oferă o perspectivă spectaculoasă asupra fotbaliştilor şi a execuţiilor lor.

Fotbaliștii pecicani s-au distrat pe durata probelor interesante pregătite de echipa emisiunii, cum ar fi să nimerească cu mingea gaura reprezentând echipele aflate în grupă cu Progresul, darts cu mingea, șut prin pneu, sau execuția de lovituri purtând cască de motociclist.

În primul sezon pe care telespectatorii îl pot urmări în premieră şi în exclusivitate la Prima TV vor juca seniorii, care vor puncta pentru clubul lor.

În al doilea sezon se vor întrece juniorii, care vor juca pentru ei, cei mai buni 3 fiind premiaţi.

Bate Cupa este cel mai amplu show de acest fel făcut vreodată în România, iar filmările au avut loc în 24 de locaţii diferite din ţară, pe terenul celor 24 de cluburi din trei ligi diferite.

Potrivit Prima TV, fanii acestor 24 de cluburi vor avea ocazia să câștige mai multe premii, dintre care cel mai mare este un premiu de 1 milion de lei pus în joc la Finală Cupei de pe 15 mai 2024.

Loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (1)
  • comment-avatar

    Cu participarea celor mai buni jucatori de fotbal din Romania, intr-o competitie plina de adrenalina si provocari, acest reality show va aduce un aer proaspat in lumea sportului. Suntem mandri sa avem o echipa puternica reprezentand orasul nostru si suntem foarte curiosi sa vedem cum se descurca in probele pregatite pentru ei. Cu siguranta, imaginile obtinute cu ajutorul dronei FPV vor face jocul si mai spectaculos. Avem incredere ca fotbalistii nostri se vor distra si vor da tot ce au mai bun in aceasta competitie, iar fanii lor vor avea ocazia sa castige premii fantastice. Abia astept sa urmarim noul sezon al acestui show de exceptie, difuzat in premiera si in exclusivitate la Prima TV!

  • Disqus (0 )