https://pecicanews.ro/
Ziua Copilului, sărbătorită la Sederhat (GALERIE FOTO)

Ziua Copilului, sărbătorită la Sederhat (GALERIE FOTO)

În data de 2 iunie 2019, a avut loc cea de-a doua ediție a evenimentului „Duminica în familie”, eveniment organizat de Grădinița Sederhat, cu sprijinul Bisericii Ortodoxe Române Sederhat.

După o săptămână plină de ploi și vreme urâtă, a venit ziua de duminică cu un soare strălucitor, cu o vreme numai bună pentru o distracție pe cinste.

Peste 30 de copii, mari și mici, au sărbătorit împreună cu familiile lor în spațioasa curte a grădiniței din sat. Au avut loc o serie de jocuri, desene pe asfalt, concursuri între copii și copii dar și între copii și părinți, expoziție cu desene și versuri realizate de copii, baloane uriașe de săpun, dansuri și multă voie bună.

Invitatul special, Noni Groove, a realizat un atelier de percuție, prezentându-ne o serie de instrumente precum darbuka,djembe,bongos,tamburine și clopoței, pe care copiii au fost interesați să le descopere și să le încerce. Finalul a fost unul incendiar, la propriu și la figurat, Noni impresionându-ne cu un spectacol de jonglerii cu foc.

În timp ce se desfășurau toate aceste activități, părinții și bunicii au pregătit desertul preferat al tuturor copiilor, delicioasele clătite.

Mulțumim tuturor pentru implicare și dăruire și îi invităm încă de pe acum, la cea de-a treia ediție a „Dumincii în familie” !

 

Prof. Alexandra Ponta

Loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )