https://pecicanews.ro/
Zâmbet de copil (GALERIE FOTO)

Zâmbet de copil (GALERIE FOTO)

Motto:

„Fă-te, suflete, copil

 Și strecoară-te tiptil…

Ca să poți să te mai bucuri…

Când tristețile te dor

Uită tot… și tâlcul lor!”

(Tudor Arghezi, Creion)

Copilăria este universul în care totul este posibil, unde voia bună nu se sfârșește niciodată, iar zâmbetul nu dispare de pe chipul inocent, luminat de soare; este spațiul unde „trăiesc de-a pururi grădinile cu flori”, indiferent de anotimp.

De aceea, de Ziua Copilului, am organizat o activitate interactivă, în aer liber, care a însuflețit atmosfera la cote maxime.

Zâmbet, veselie, emoție pură, joacă și multă distracție – au fost ingredientele zilei.

Activitatea a debutat cu cântece și jocuri muzicale despre copilărie. Așezate în locuri strategice, i-au așteptat pe copii tot felul de „provocări”. Au descoperit „Cutia magică”, cu bilețele pe care extrăgându-le, au răspuns întrebărilor adresate lor, din diverse domenii.

Într-un alt loc, au găsit saci, în care trebuiau să sară pe un traseu dinainte stabilit. O probă de perspicacitate a fost „Limbo dance” apreciată atât de cei mici, cât și de cei mari.

Proba „Copacul emoțiilor” a întregit naturalețea și sensibilitatea sufletului de copil! Natura însăși a fost de partea noastră, oferind copiilor raze de soare și miros de iarbă presărată cu flori de câmp.

Activitatea s-a încheiat cu o invitație la dans, adresată de către copii, mămicilor prezente.

La mulți ani, minuni ale vieții, de ziua voastră și de toate zilele anului și ale anilor ce vin!

Profesori coordonatori : Tatiana Moș si Alexandra Tania Moș

Loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )