https://pecicanews.ro/
Cupluri din seriale celebre „vin” la Pecica, la Balul Bobocilor Liceului Teoretic „Gheorghe Lazăr” (VOTAȚI PREMIUL DE POPULARITATE ONLINE)

Cupluri din seriale celebre „vin” la Pecica, la Balul Bobocilor Liceului Teoretic „Gheorghe Lazăr” (VOTAȚI PREMIUL DE POPULARITATE ONLINE)

Elevii din clasele a noua se pregătesc, cu multă hotărâre și mici emoții, pentru Balul Bobocilor Liceului Teoretic „Gheorghe Lazăr” Pecica.

După întreruperea de doi ani, cauzată de pandemie, evenimentul toamnei pentru liceeni revine vineri, 11 noiembrie, începând cu orele 18, la Casa de Cultură „Doru Ioan Petescu”.

Publicul este invitat să se distreze alături de (♪tudum): cuplurile favorite de pe cel mai cunoscut serviciu online de divertisment, în a căror piele vor intra cele nouă perechi de boboci pecicani, tema fiind balului fiind „Netflix: behind the scenes”.

Momentul muzical al serii va fi prezentat de Ansamblul „Păstrătorii Tradiției” din Pecica.

Organizatori sunt elevi din clasele a XI-a A și B și a XII-a A și B: Andreea Raicu, Alex Corlan, Oana Crucean, Cristiana Roşu, Cristina Pop, Daria Sîrb, Andrei Szilagyi, Adelina Furceanu, Diana Mihali, Diana Negrea, Denisa Baltă, Paul Dragoş, Vlad Bella, Mihaela Brehui, Daria Irimie, Eduard Iacobescu, Erika Toth, Fabian Prisăcaru, Loredana Pleşa, Ovidiu Jurjea, Paul Andronesi, Ioana Vlaşin, Andreea Şiclovan, Lorena Ghörbe.

Ei sunt sprijiniți de diriginții Ioana Ruzsitska (XI A), Bogdan Moţica (XI B), Alexandru Zaharia (XII A) şi Nicoleta Dudaș (XII B), de profesoarele Laura Zágoni-Szabó și Petra Berindea, de directorii Blazena Karkus şi Danieth Toth, precum şi de conducerea şi personalul Casei de Cultură „Doru Ioan Petescu”, alături de sponsori locali.

Perechea formată din prof. Nicoleta Dudaş şi Noni Groove (Florin Moş), apreciat de public la alte două ediții precedente ale balului bobocilor, revine în rolul de prezentator al serii.

Biletul de intrare la bal costă 15 lei, suma adunată fiind oferită pentru o cauză nobilă, în favoarea unei eleve a liceului pecican.

Pecica News, în calitate de partener media, oferă premiul de POPULARITATE ONLINE, care va fi decis prin votul cititorilor.

Premiul pentru cei doi câștigători (miss și mister) este oferit și de data aceasta de locul preferat al tinerilor din oraș: RESTAURANTUL CASA VERDE și constă în câte un voucher de consumaţie în valoare de 100 de lei!

Fiecare cititor poate vota doar o singură dată, în perioada 24 octombrie – 7 noiembrie 2022, rezultatele fiind publice în prima săptămână. Câștigătorii vor fi premiați în cadrul balului, vineri, 11 noiembrie.

Concurenții la Balul Bobocilor 2022 la Liceul Teoretic „Gheorghe Lazăr” Pecica sunt următorii:

VOTAŢI MISS POPULARITATE ONLINE:

Numele meu este Boroș Georgiana Elisabeta,  am 15 ani si sunt elevă în clasa a IX-a B. Pasiunile mele sunt gătitul și dansul , în fiecare zi învăț ceva nou și sunt recunoscătoare. Am ales să particip la balul bobocilor deoarece viața este o provocare, iar mie îmi place să mă autodepășesc!

Mă numesc Cira Paula Maria , am 15 ani si sunt clasa a IX-a B. Hobby-urile mele sunt dansurile populare și make-up-ul. Mă descriu ca fiind o persoană vulcanică, căreia îi place necunoscutul, ceea ce m-a făcut să îmi doresc să particip la balul bobocilor și să accept provocarea.

Numele meu este Contis Lorena Bianca, am 15 ani si sunt în clasa a IX-a B. Sunt o fire amuzantă, sociabilă și descurcăreață. Îmi place să dansez și să petrec timp cu familia și prietenii mei. Am ales să particip la balul bobocilor deoarece e cea mai frumoasă experiență din anii de liceu!

Numele meu este Gorgan Alessia Roxana, am 15 ani și sunt în clasa a IX-a A. Hobby-urile mele sunt make-up și modelingul, totodată iubesc dansurile populare. Am decis să particip la balul bobocilor, deoarece doresc să-mi depășesc limitele!

Numele meu este Hajas Denisia Patricia, am 15 ani și sunt în clasa a IX-a A. În timpul liber îmi place să dansez și să petrec timp cu familia. Am ales să particip la balul bobocilor pentru a-mi depăși propriile limite!

Numele meu este Kuharek Denisa Alexandra , am 15 ani și sunt elevă în clasa a IX-a B. În timpul liber îmi place să ascult muzică, să dansez și să pictez. Am decis să particip la balul bobocilor, deoarece consider că este una dintre cele mai frumoase experiențe din liceu!

Mă numesc Ruzsa Debora, am 15 ani și sunt în clasa a IX-a A. În timpul liber îmi place să pictez. Am ales să particip la balul bobocilor pentru că doresc să trec prin lucruri noi și sunt sigură că sunt multe de învățat dintr-o experiență atât de frumoasă!

Mă numesc Şchiopu Sara Alexia, am 15 ani și sunt în clasa a IX-a B. Pasiunea mea e muzica, iar în timpul liber îmi place să citesc. Am ales să particip la balul bobocilor, deoarece doresc să mă împrietenesc cu colegii din liceu și să creez amintiri de neuitat!

Numele meu este Tic Noemi, am 15 ani și sunt în clasa a IX-a B. În timpul liber îmi place să ies în natura, să ascult muzica și să gătesc. Am ales să particip la balul bobocilor pentru experiențe și amintiri de neuitat!

VOTAŢI MISTER POPULARITATE ONLINE:

Numele meu este Chiriac Radu, am 15 ani și sunt în clasa a IX-a A. Marea majoritate a timpului o dedic fotbalului. Am decis să particip la balul bobocilor, deoarece sunt pregătit pentru orice provocare!

Mă numesc Curteanu Denis Valentin, am 15 ani și sunt în clasa a IX-a B. Hobby-urile mele sunt fotbalul și plimbările cu bicicleta. Am ales să mă înscriu la bal, deoarece e o ocazie unică și totodată o provocare, iar mie îmi plac provocările și adrenalina.

Numele meu este Karnis Zoltan Andrei, iar prietenii îmi spun Zoli. Am 15 ani și sunt în clasa a IX-a A. Îmi place să îmi petrec timpul pe calculator, dar și afară, cu prietenii. Am ales să particip la balul bobocilor, deoarece nu aș putea rata o experiență unică!

Mă numesc Lipitor Abel, am 15 ani și sunt în clasa a IX-a C. În timpul liber îmi place să joc fotbal. Am decis să particip la balul bobocilor pentru cea mai frumoasă amintire!

Numele meu este Nagy Richard, am 15 ani și sunt elev în clasa a IX-a B. În timpul liber cânt la chitară și joc fotbal cu prietenii mei. Am ales să particip la balul bobocilor pentru că e o experiență unică!

Numele meu este Rotaru Denis Gabriel, am 15 ani și sunt în clasa IX B. În timpul liber îmi place să desenez. Am ales să particip la balul bobocilor, deoarece este o experiență unică!

Numele meu este Sîrca Rareș Bogdan, am 15 ani și sunt elev în clasa a IX-a B. Fac parte din Ansamblul „Păstrătorii Tradiției”, iar dorința mea e să ajut la ducerea mai departe a tradițiilor, făcând ceea ce mie îmi este cel mai drag! Am decis să particip la balul bobocilor pentru o experiență unică, distracție și amintiri frumoase !

Mă numesc Tulbure Florin, am 15 ani și sunt în clasa a IX-a B. Motoarele sunt pasiunea mea, iar activitatea mea preferata este fotbalul. Am ales să particip la balul bobocilor pentru că e o experiență minunată și plină de surprize!

Loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )