https://pecicanews.ro/
VOTAŢI MISS şi MISTER POPULARITATE ONLINE la Balul Bobocilor Liceului Teoretic „Gheorghe Lazăr”

VOTAŢI MISS şi MISTER POPULARITATE ONLINE la Balul Bobocilor Liceului Teoretic „Gheorghe Lazăr”

Pregătirile sunt în toi pentru Balul Bobocilor Liceului Teoretic „Gheorghe Lazăr” Pecica. Evenimentul va avea loc vineri, 10 noiembrie, începând cu ora 18, Pecica News fiind partener media și în acest an.

Un număr de nouă domnișoare și zece boboci s-au înscris pentru a concura la tradiționalul eveniment.

Tema balului din acest an va fi Marele Gatsby, evocând era jazz a Americii anilor 1920. Ținutele concurenților, decorul, dar și unele probe vor fi în ton cu strălucirea vremurilor de acum un secol.

Cele zece perechi vor fi formate din: Alexandra Macovei și Saul Mînzat, Olivia Aldea și David Ruzsa, Bianka Liptak și Mattia Rusu, Alexandra Șiclovan și Bogdan Secheli, Patricia Antal și Bogdan Zelujec, Alina Maria Morariu și Alexandru Balogh, Izabella Ioan și Beniamin Bechianu, organizatoarea Lorena Sârcă și Patrik BlăguțAdela Zănăcan și Alexandru Misici, Amalia Ghörbe și Attila Ludmaj.

PECICA NEWS va decerna și la această ediție titlurile de Miss și Mister Popularitate Online, premiul fiind oferit în acest an de sala de fitness LIFESTYLE GYM din Pecica, sub forma a două abonamente pentru o lună, în valoare de 140 de lei fiecare.

Titlul va fi acordat pe baza voturilor exprimate de cititorii noştri, timp de două săptămâni, în perioada 23 octombrie – 6 noiembrie 2023.

Se poate vota doar o singură dată, în baza adresei IP.

>>> VOTEAZĂ MISS ŞI MISTER POPULARITATE ONLINE sub prezentările bobocilor >>>

MISS POPULARITATE ONLINE 2023

Mă numesc OLIVIA ALDEA, am 15 ani și sunt în clasa a IX-a B. Îmi place să dansez, iar timpul liber să-l petrec cu prietenii. Am decis să mă înscriu la balul bobocilor, deoarece este cea mai frumoasă experiență și amintire din liceu.

Mă numesc PATRICIA ANTAL, poreclită Lea. Am 15 ani și sunt în clasa a IX-a B. Am ales să particip la balul bobocilor, deoarece am vrut să experimentez lucruri noi și să îmi fac amintiri de neuitat. În timpul liber îmi place să mă joc și să fac shopping online sau fizic.

Mă numesc AMALIA GHÖRBE, am 15 ani și sunt elevă în clasa a IX-a B. Am vrut să particip la bal, deoarece este o experiență frumoasă, unde mă pot apropia de noii mei colegii, iar pasiunea mea este dansul.

Mă numesc IZABELLA IOAN sunt din clasa a IX-a B. Pasiunea mea este pictatul și îmi place să petrec timpul cu prietenii mei. Am decis să mă înscriu la balul bobocilor pentru a lega prietenii noi și consider că este o experiență unică.

Numele meu este BIANKA LIPTAK, am 15 ani sunt în clasa a IX-a B, pasiunile mele sunt dansul și gătitul. Am ales sa particip la Balul Bobocilor, deoarece îmi plac lucrurile noi și sunt sigură că am multe de învățat din această experiență frumoasă.

Bunăăă, mă numesc ALEXANDRA MACOVEI, am 15 ani și sunt din clasa a IX-a B. Am ales să particip la balul bobocilor, deoarece e o experiență plină de amintiri, pe care sigur nu o voi uita. În timpul liber îmi place să desenez, să ascult muzică și să ies cu prietenii.

Hello!! Mă numesc ALINA MARIA MORARIU și am 15 ani. Sunt în clasa a IX-a B și am decis să particip la balul bobocilor, deoarece consider că amintirile sunt cel mai de preț lucru. Fac parte dintr-un ansamblu folcloric de dansuri populare, unde sunt înconjurată de prieteni și familie. Din alt punct de vedere, sunt pasionată de istorie și de a învăța limbi străine.

Mă numesc ALEXANDRA ADELINA ȘICLOVAN, am 15 ani și sunt în clasa a IX-a B. Am decis să mă înscriu la balul bobocilor, deoarece este o experiență unica în viață și îmi voi face niște amintiri frumoase. În timpul liber îmi place sa desenez și să ies afara cu prietenii.

Bună!!! Mă numesc ADELA AMALIA ZĂNĂCAN. Am 15 ani. Sunt în clasa a IX-a B. Am decis să mă înscriu la balul bobocilor, deoarece este o șansă unică în viață și nu voi mai fi niciodată boboacă. De asemenea, consider că sunt amintiri frumoase și de neuitat. Hobby-ul meu este dansul popular și fac parte din Ansamblul ,,Păstrătorii Tradiției” din Pecica.

MISTER POPULARITATE ONLINE 2023

Hey. Mă numesc ALEXANDRU GABRIEL BALOGH, am 14 ani și sunt boboc la Liceul Teoretic „Gheorghe Lazăr” Pecica în clasa a IX-a A. Am decis să mă înscriu la balul bobocilor, deoarece este o amintire unică și frumoasă în viață. Sunt pasionat de domeniul IT și de diferite sporturi. În timpul liber îmi mai place și să joc jocuri video pe calculator.

Salut, mă numesc PATRIK BLĂGUȚ, am 15 ani și sunt in clasa a IX-a A. Am decis să particip la balul bobocilor, deoarece este o experiență unică, în timpul liber îmi place să ascult muzică și să mă plimb cu prietenii.

Salut! Mă numesc BENIAMIN BECHIANU și sunt din clasa a IX-a B. M-am hotărât să mă înscriu la Balul Bobocilor pentru experiență și amintiri. Pasiunea mea este baschetul și îmi place să ies afară cu prieteni.

Mă numesc ATTILA LUDMAJ am 15 ani și sunt în clasa a IX-a A. Am o pasiune foarte mare pentru dansurile populare maghiare, fac asta din grădiniță și de atunci am legat multe prietenii și mi-am făcut amintiri de neuitat. Am decis să mă înscriu la balul bobocilor pentru că vreau să-mi prezint hobby-ul. În timpul liber ies pe afară și merg la dansuri.

Salut! Numele meu este SAUL ANDREI MÎNZAT, am 16 ani și sunt din clasa a IX-a B. În timpul liber îmi place să fiu alături de prietenii mei. Am ales sa particip la balul bobocilor, deoarece consider ca este o experiență unică și de neuitat.

Salut! Mă numesc ALEXANDRU MISICI, am 15 ani și sunt în clasa a IX-a B. Doresc să particip la balul bobocilor pentru că mi se pare că este o experiență faină și unica. În timpul liber îmi place să mă joc baschet și să ies afară.

Mă numesc BOGDAN SECHELI am 15 ani și sunt elev în clasa a IX-a B. Am decis să particip la balul bobocilor, deoarece este o experiență unică și de neuitat. De când sunt mic am o pasiune pentru mașini, iar timpul liber îl petrec cu prietenii și familia.

Mă numesc MATTIA RUSU, am 15 ani și sunt elev in clasa a IX-a A la Liceul Teoretic „Gheorghe Lazăr”. Am decis să mă înscriu la Balul Bobocilor pentru a-mi crea amintiri de neuitat. În timpul liber îmi place să îmi petrec timpul cu prieteni și să mă distrez.

Salut, mă numesc DAVID RUZSA am 15 ani sunt în clasa a IX-a A. Am decis să particip la balul bobocilor, deoarece este o experiență unică. Îmi place să joc fotbal și petrec timp cu prietenii și familia mea.

Mă numesc BOGDAN ZELUJEC, am 14 ani și sunt în clasa a IX-a B. Am ales să particip la balul bobocilor, deoarece este o noua experiență în viață mea. Practic judo și îmi place să ies cu prietenii, atunci când am timp.

Loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )