https://pecicanews.ro/

VIDEO/ Arădeanul care vrea SĂ DOBOARE RECORDUL pe Dunăre! Detaliile cursei de 3000 de kilometri

Aproape 3000 de kilometri ve parcurge arădeanul Flaviu Hoţopan singur cu caiacul pe Dunăre, pornind din Ulm, Germania, şi până la Sulina, în România, unde fluviul se varsă în mare. Detaliile cursei despre care NewsAr a mai scris, au fost explicate de Flaviu Hoţopan pentru televiziunea Digi 24 (vezi video, jos!). Arădeanul, originar din oraşul

The post VIDEO/ Arădeanul care vrea SĂ DOBOARE RECORDUL pe Dunăre! Detaliile cursei de 3000 de kilometri appeared first on NewsAr.ro.

Aproape 3000 de kilometri ve parcurge arădeanul Flaviu Hoţopan singur cu caiacul pe Dunăre, pornind din Ulm, Germania, şi până la Sulina, în România, unde fluviul se varsă în mare.

Detaliile cursei despre care NewsAr a mai scris, au fost explicate de Flaviu Hoţopan pentru televiziunea Digi 24 (vezi video, jos!).

Arădeanul, originar din oraşul Sebiş, spune că va parcurge traseul în mai puţin de 25 de zile, precedentul record de parcurgere a aceleiaşi distanţe cu caiacul fiind de 35 de zile.

Reportaj Digi24

Reportajul Digi24 în legătura cu recordul mondial!#digi24

Publicată de Împreună suntem puternici pe 31 Martie 2018

The post VIDEO/ Arădeanul care vrea SĂ DOBOARE RECORDUL pe Dunăre! Detaliile cursei de 3000 de kilometri appeared first on NewsAr.ro.

Loading...
CATEGORIES
Share This