https://pecicanews.ro/
Victorie pentru echipa liceului pecican

Victorie pentru echipa liceului pecican

Echipa de fotbal a Liceului Teoretic „Gheorghe Lazăr” a bifat trei victorii în serie şi a câştigat faza zonală a competiţiei liceelor la fotbal, urmând să joace săptămâna viitoare la Arad.

Echipa de liceeni formată din Dimitrie Opşitar, Alin Hedeşan, Sebastian Kreiter, Lucian Morea, Paul Ivan, Dănuţ Stanciu, Norbert Nan şi Aurel Ciba, coordonată de prof. Ioana Medeleanu, a jucat joi meciurile cu reprezentanţii liceelor din Vinga, Nădlac şi Curtici la Sala Mare de Sport de la intrarea în Pecica.

Meciul cu liceul din Vinga s-a terminat cu scorul de 3-1 în favoarea gazdelor, prin golurile marcate de Alin Hedeşan, Dănuţ Stanciu şi Lucian Morea.

Întâlnirea cu tinerii din oraşul vecin a fost câştigată de pecicani cu 2-0 (prin reuşitele lui Dimitrie Opşitar şi Alin Hedeşan), iar partida cu elevii de la liceul din Curtici a fost dominată tot de tinerii fotbalişti pecicani, care au înscris cinci  goluri, prin dubla lui Sebastian Kreiter şi reuşitele lui Dimitrie Opşitar, Alin Hedeşan şi Lucian Morea.

În urma victoriilor din sistemul de joc fiecare cu fiecare, Liceul Teoretic „Gheorghe Lazăr” s-a calificat mai departe, fiind urmată în clasament de Vinga, Nădlac şi Curtici.

Loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )