Victorie pentru ACS Progresul Pecica şi CS Speranţa Turnu

Victorie pentru ACS Progresul Pecica şi CS Speranţa Turnu

În urma unei victorii muncite, ACS Progresul Pecica se menţine în vârful clasamentului Ligii 4.

Partida de sâmbătă, jucată pe stadionul din Pădurice, s-a terminat cu scorul de 1-0, în urma reușitei lui Mirel Arsene din minutul 86, astfel că echipa pecicană are 10 puncte.

ACS Progresul a început Campionatul 2018-2019 cu o victorie la Glogovăţ (6-1, prin Ewald Wild, Dan Puie – 3, Angel Ponta – 2 goluri), încă una la Pecica, cu CS Frontiera Curtici 2004, scor 2-0, grație golurilor marcate de Puie Dan, după care a urmat un rezultat de egalitate, în etapa a treia, 2-2 cu CS Podgoria Pâncota (Dan Puie, Petrică Huţanu).

Nou-promovata CS Speranţa Turnu a marcat cele mai goluri în etapa a patra şi s-a impus cu scorul de 5-2 în meciul cu CS Podgoria Pâncota, graţie golurilor marcate de Orlando Roza (3), Darius Don şi Sergiu Siladi.

Aceasta este prima victorie pentru echipa satului aparţinător, după trei înfrângeri: 1-3 cu CS Cetate Săvârşin (gol marcat de Orlando Roza), partida cu CS Glogovăţ 2013, pierdută în urma deciziei Asociaţiei Judeţene de Fotbal Arad pentru că „a efectuat o schimbare neregulamentară în minutul 90 2 folosind un jucător fără drept de joc”, respetiv 5-0 cu CS Frontiera Curtici 2004.

Echipa antrenată de Daniel Tambor ocupă locul 11, cu trei puncte.

 

Foto: www.sportarad.ro

Loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )