https://pecicanews.ro/
Victorie muncită pentru Progresul în primul meci de baraj (GALERIE FOTO)

Victorie muncită pentru Progresul în primul meci de baraj (GALERIE FOTO)

Primul meci de baraj pentru promovarea în Liga III a avut loc sâmbătă după-masă pe stadionul din Pădurice, pe o vreme de vară, cu 32 de grade la umbră.

Clubul și autoritățile locale au pregătit totul ca la carte pentru a primi suporterii, care au fost în prezenți în număr mare, un grup entuziast de microbiști încurajând zgomotos echipa gazdă pe toată durata partidei.

Meciul a început dinamic, scorul fiind deschis de Mirel Arsene la nici zece minute de la fluierul de start, ACS Progresul Pecica mărindu-și avantajul în minutul 28 prin Măgulean.

Echipa gazdă a dominat jocul pe durata primei reprize, jocul desfășurându-se mai tot timpul pe jumătatea de teren a campioaniei Ligii IV din Hunedoara.

Retezatul Hațeg a reușit totuși să înscrie cu un minut înaintea pauzei, prin Țiric.

Partea a doua a meciului a adus mai multe ocazii de gol pentru ambele echipe, dar niciuna nu a fost fructificată, scorul final rămânând 2-1.

Echipa de fotbal a orașului a jucat în formula: Rusu, Ponta, Țugulescu (Gabor), Wild, Aldan, Popa, Arsene, Huțanu, Puie (Moraru), Copil (Drîglă), Măgulean (Păcurar).

ACS Progresul a câștigat astfel primul meci de baraj și pleacă cu moralul ridicat sâmbăta viitoare, alături de zeci de suporteri, la Hațeg, pentru a-și îndeplini obiectivul propus încă de la începutul campionatului, promovarea în Liga III.


Loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )