https://pecicanews.ro/
Victorie dedicată regretatului profesor Romulus Popețiu (GALERIE FOTO)

Victorie dedicată regretatului profesor Romulus Popețiu (GALERIE FOTO)

Un grup de elevi pecicani s-a aflat printre cei peste 300 de tineri din judeţ, care au luat parte, la sfârșitul săptămânii, la inaugurarea taberei școlare de la Căsoaia, modernizate de Consiliul Judeţean Arad, cu fonduri europene nerambursabile de aproximativ 95 000 de euro.

În cadrul evenimentului cu egida „Sport&Fun la Căsoaia” a avut loc şi un campionat de fotbal al liceelor din judeţul Arad.

Echipa Liceului Teoretic „Gheorghe Lazăr” din Pecica, formată de elevii Gabriel Raț (portar), Alex Corlan, Fabian Prisăcaru, Denis Șimonca, Robert Bănățan, Denis Sărmaș, Ovidiu Cociubă și Dennis Varga, coordonată de consilierul educativ prof. Alexandru Zaharia, a disputat 4 meciuri în grupă: Pecica – Ineu (0-0), Pecica – Pâncota (5-0), Pecica – Curtici (4-0) și Pecica – Sebiș (3-0), adunând 10 puncte.

Semifinala care a fost disputată împotriva echipei din Sântana care s-a încheiat 0-0 și 3-2 după loviturile de la 7 m.

În finală, liceeni pecicani au jucat cu colegii lor din Vinga, scor 0-0 și 3-2 după loviturile de la 7 m.

La eveniment a fost prezent președintele CJA, Iustin Cionca, premierea fiind făcută de vicepreședintele Ionel Bulbuc.

Echipa liceului pecican a dedicat cupa memoriei regretatului profesor de sport Romulus Popețiu care în activitatea lui a obținut rezultate deosebite cu echipa de fotbal a liceului în perioada anilor 1964-1990.

Foto: Nagy István

La evenimentul de la Căsoaia au luat parte şi reprezentantele corului liceului pecican: Flori Covaci, Denisa Coșulea, Daria Roșeți, Adelina Dudaș, Paula Sabău și Daria Coșulea.

Loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )