https://pecicanews.ro/
Victorie cu gol-premieră pentru juniorul Răchită

Victorie cu gol-premieră pentru juniorul Răchită

ACS Progresul Pecica are, până acum, două victorii şi tot atâtea înfrângeri în retugul Ligii 3 şi ocupă locul patru al clasamentului, cu 23 de puncte.

După debutul pierdut în mod neaşteptat, despre care am scris AICI, în al doilea meci al returului, jucat în 19 martie, jucătorii pecicani au avut un joc foarte bun la Periam, unde au controlat tot jocul, mai ales prima repriză, când scorul putea fie 1 – 4, dacă nu ratau monumental.

Progresul s-a impus, totuși, cu scorul de 1 – 2, prin reușitele lui Capătă (în minutele 17 și 30).

Partida jucată sâmbătă, 27 martie, de la ora 15, pe stadionul din Pădurice, cu CS Șoimii Lipova, a fost transmisă de Radio Zestrea Pecica TV pe canalul de Youtube şi pe pagina de Facebook, fiind vizualizat de aproape 1000 de ori.

La finalul unui adevărat derby judeţean, toate punctele au mers la oaspeţi, care au înscris golul victoriei încă din minutul 19, scor final 0 – 1.

Vineri, 2 aprilie, echipa de fotbal a oraşului a jucat în deplasare, la ACS Poli Timișoara.

Capătă a fost, din nou, în formă şi a înscris un gol de zile mari înainte de pauză, scorul final fiind stabilit în ultimele minute de joc, prin juniorul Vasilică Răchită (min. 86) şi Bogdan Bozian (min. 89), scor final 0 – 3.

„Pentru un jucător tânăr prima reușită e mereu importantă, fiind îți dă încredere și mai multă putere de muncă. Iar pentru Răchită cu atât mai mult cu cât, probabil, va fi titular la Dumbrăvița, din moment ce Rădulescu va fi suspendat și nu am prea multe variante de juniori” – a declarat antrenorul Dan Stupar pentru sportarad.ro.

El este unul dintre tinerele talente de la Centrul de Copii și Juniori ai ACS Progresul Pecica, care a participat la cantonamentul din Haţeg, alături de Fabian Burtic, Dario Mogoș, Roberto Bănățan, David Gruia şi Andrei Matyus.

Răchită a înscris după o pasă a lui Simon, din unu la unu cu portarul, marcând în colțul lung al portarului.

„Primul meci la echipa mare l-am jucat în turul cu Lipova. La început nu a fost ușor, mai ales când am cauzat penalty-ul cu care am pierdut, dar m-au ajutat colegii. Am avut și amicale bune” – a rezumat pentru Pecica News evoluția sa de până acum tânărul mijlocaş.

Vineri echipa pecicană va juca din nou în judeţul vecin, cu CSC Dumbrăviţa, ocupanta locului cinci, cu unul sub clubul pecican în clasamentul Ligii 3.

Fotografii: Cătălin Bereș

Loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )