https://pecicanews.ro/
Vama Turnu s-a redeschis traficului

Vama Turnu s-a redeschis traficului

Poliția de Frontieră a anunțat, începând de joi, 21 mai, de la ora 06:00, deschiderea de noi puncte de trecere a frontierei, atât pentru traficul de turisme şi persoane.

Printre acestea se află și P.T.F. Turnu – Battonya, pentru punerea în aplicare a soluţiilor de fluidizare a traficului la graniţa de vest, stabilite în cadrul întâlnirii care a avut loc la Budapesta, între miniştrii de interne ai României şi Ungariei.

Tot pentru fluidizarea traficului în punctele de frontieră şi pentru a veni în sprijinul persoanelor care nu se deplasează cu mijloace de transport personale, începând cu aceeași dată și aceeași oră, sunt operaționale pe teritoriul Ungariei, în regim permanent, două culoare de tranzit pentru transportul persoanelor cu microbuze/autocare, cu intrare în România prin P.T.F. Nădlac II – Autostradă şi P.T.F. Borş.

Intrarea în România prin cele zece puncte de frontieră se realizează în regim permanent (24 de ore din 24), cu respectarea condiţiilor legale dispuse în contextul pandemiei.

Informaţii privind situaţia punctelor de frontieră deschise traficului internaţional și timpii de așteptare de la graniță se găsesc AICI.

Loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )