https://pecicanews.ro/
USR partidul liderilor racolaţi ca agenţi sub acoperire. Legătura dintre Dan Barna și serviciile secrete

USR partidul liderilor racolaţi ca agenţi sub acoperire. Legătura dintre Dan Barna și serviciile secrete

După dezvăluirile RISE-Project în legătură cu afacerile lui Dan Barna, care implicau presupuse fraude cu fonduri europene pentru care s-au deschis dosare atât la DLAF, cât și la DNA, o nouă investigație jurnalistică incendiară aruncă în aer scena politică! S-a găsit veriga lipsă care face conexiunea între Dan Barna, prezidențiabilul USR-PLUS, și serviciile secrete.

Dan Barna și serviciile secrete – de unde a apărut pepiniera USR

Conform unei investigaţii jurnalistice ZIUAnews, ELSA România (Asociația Europeană a Studenților la Drept), al cărei vicepreședinte a fost Dan Barna, a fost supervizată de SRI-ul condus de Virgil Măgureanu.

USR ar fi fost fabricat pe structura ELSA România, care și-ar trage rădăcinile dintr-o construcție supervizată de SRI-ul condus de Virgil Măgureanu, dar și sub oblăduirea SIE, o bună parte din timp condus de Ioan Talpeș.

USR este în fond o invenţie a securiştilor si alături de PLUS, formaţiunea lui Dacian Ciolos (nepotul “Vulpii” Virgil Ardelean, fostul sef de la “Doi şi un sfert”) a vechilor securişti, se doreste confiscarea mediului politic şi a jocurilor pentru puterea politică din România.

Sub o explozie de migrație a studentilor români în occident (fie ca studenți cu burse, fie ca absolvenți care găsesc de muncă la marile companii multinaționale) serviciile secrete românești SRI și SIE infestează în perioada 1991- 2001 piaţa occidentală.

USR împins în faţă de SRI

De asemenea, potrivit doamnei Alina Mungiu Pippidi, USR a fost ajutat de SRI în campania electorală din 2016. Firme și organe de presă, despre care distinsa doamnă spune că sunt controlate direct sau indirect de serviciile secrete, au sprijinit USR. SRI ar fi făcut o înțelegere cu USR, oferind sprijin în presă (mai ales în presa electronică) în schimbul subordonării partidului unor interese netransparente.

Problema numărul unu a USR e infiltrarea. Chiar dacă USR nu e unicul partid infiltrat, el era partidul alternativă, așa zis anti-sistem. Cum de s-a ajuns ca partidul antisistem să nu aibă curaj să deschidă gura pe nici un subiect legat de Sistem?

Comandat de Partidul Social Democrat – PSD
Executat de SC Newsar Press SRL – portaluri: www.newsar.ro și www.pecicanews.ro
CUI mandatar financiar coordonator: 31190008
Loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )