https://pecicanews.ro/
Unde și până când se pot cumpăra bilete la meciul din Cupa României?

Unde și până când se pot cumpăra bilete la meciul din Cupa României?

Anunț important pentru cei care doresc să asiste la meciul Progresul Pecica – Petrolul Ploiești! Casele de bilete se închid la ora 13:30!

Calificarea în grupele Cupei României a adus responsabilități mai multe pentru clubul pecican, în ceea ce privește organizarea jocurilor de pe teren propriu. Una din regulile obligatorii conform regulamentului, poate da bătăi de cap multor suporteri care doresc să asiste la meci.

Cristian Pilan, directorul sportiv al Progresului Pecica, a confirmat acest lucru în emisiunea ”Sport Expres”, difuzată, în direct luni seară, la Radio Zestrea Pecica și Pecica TV: ”Casele de bilete se vor închide cu jumătate de oră înainte de începerea meciului, respectiv de la ora 13:30. Recomand suporterilor să își achiziționeze bilete și abonamente din timp. Nu avem ce face, ăsta este regulamentul de organizare.”

Așadar o regulă cu care pecicanii nu sunt obișnuiți, va fi aplicată mâine, cu ocazia importantului meci cu Petrolul Ploiești. 

Biletele se pot cumpăra online, pe site-ul bilete.ro iar în format fizic, au fost puse în vânzare la Restaurantul Toșa, unde sunt disponibile abonamente pentru tot sezonul, dar și eșarfe și fanioane produse în premieră de către clubul pecican.

În ziua jocului, toate acestea vor fi disponibile și la stadion.

Meciul Progresul Pecica – Petrolul Ploiești va avea loc miercuri, 27 septembrie, de la ora 14:00, pe stadionul Progresul din Pecica și va fi transmis în direct, doar online, de către FRF TV.

Vezi AICI unde și cum se pot urmări meciurile Progresul Pecica – Petrolul Ploiești și Gloria Buzău – UTA?

Loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )