https://pecicanews.ro/
Un meci cât o finală, sâmbătă, în Pădurice

Un meci cât o finală, sâmbătă, în Pădurice

Pentru prima oară în istorie, Progresul are șansa calificării matematice în play-off la ultimul meci din acest an disputat la Pecica!

Echipa de fotbal a orașului nostru este mai aproape ca niciodată de calificarea în play-off-ul seriei a 8-a a ligii a treia, performanță ce le-ar da posibilitatea să lupte pentru promovarea în liga a doua.

Pentru asta, băieții antrenați de Dan Stupar și Bogdan Bozian au nevoie de o victorie în meciul de sâmbătă, cu Phoenix Buziaș, partidă ce va începe la ora 14:00 și se va disputa pe stadionul Progresul.

Este totodată și ultimul meci ce se va disputa în fața propriiilor suporteri în acest an. Dacă câștigă, pecicanii vor acumula 31 de puncte, cu 10 mai mult decât adversara de sâmbătă și astfel vor fi calificați matematic în play-off, cu trei etape înainte de finalul sezonului regulat.

Vă reamintim că în tur, oaspeții de sâmbătă au administrat pecicanilor prima înfrângere din acest campionat, cu scorul de 3-1, partidă disputată la Cărani, în județul Timiș.

Așa cum se observă din statistica de mai sus, o nedorită înfrângere sau un rezultat de egalitate, ar prelungi emoțiile până în martie 2024, când Progresul are de jucat pe rând în deplasare cu Lipova, acasă cu Poli și apoi iar în deplasare cu liderul FC Bihor.

De asemenea, un rezultat negativ ar reaprinde speranțele atât pentru Phoenix Buziaș cât și pentru Șoimii Lipova.

Intrarea la meci va fi liberă, iar colegii de la Radio Zestrea / Pecica TV vor transmite evenimentul, în direct, pe Youtube.

În altă ordine de idei, oficialii clubului pecican au dat drumul la vânzarea online a biletelor pentru jocul cu Corvinul Hunedoara, ultimul din cadrul grupelor Cupei României.

Partida va avea loc la Oradea, pe stadionul Iuliu Bodola, în nocturnă, joi 7 decembrie de la ora 17:00.

Vom reveni cu amănunte.

Foto: Cătălin Bereș

Loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )