https://pecicanews.ro/
Ultimul clopoțel pentru clasele a VIII-a (GALERIE FOTO)

Ultimul clopoțel pentru clasele a VIII-a (GALERIE FOTO)

Absolvenții de gimnaziu au avut parte de ultimul clopoțel la finalul săptămânii trecute, iar acum au la dispoziție o săptămână pentru a se pregăti pentru Evaluarea Națională, care începe în 22 iunie.

Primii și-a luat rămas de la profesori și colegi elevii celor două clase a opta de la Școala Gimnazială nr. 2.

Având în vedere că la clădirea principală se efectuează lucrări de modernizare, festivitatea de absolvire a avut loc în Parcul Sfânta Treime.

Cei 22 de absolvenţi au sosit cântând, alături de diriginţii Magdalena Gal şi Szabó András, fiind aşteptaţi de colegii lor din clasele a VII-a şi de rude, alături de directorul Bacsilla Eszter, directorul adjunct Engi Márta, preotul paroh romano-catolic Czeglédi Francisc, preotul Mircea Popa şi fostul director al şcolii, Bacsilla Alexandru.

Cea mai mare medie a avut Berce Denisa (10 pe linie, VIII B.), iar în clasa cu predare în limba maghiară prima a fost Salamon Szófia.

În a VIII-a B au fost rezultate foarte bune, fiind şi trei menţiuni, cu medii de peste 9,20.

Şefa de promoţie şi-a luat rămas bun de la colegi şi şcoală, în numele absolvenţilor, alături de elevii Tóth Roland şi Hegyes Ákos, din a VIII-a A.

Vineri a venit rândul celor trei clase a VIII-a de la Liceul Teoretic „Gheorghe Lazăr”.

Festivitățile s-au ținut în cerc restrâns, în sălile de clasă, în prezența diriginților Liliana Batki (VIII-A), Camelia Chifor (VIII-B) și Loredana Rusu (VIII-C), a conducerii școlii, reprezentată de directorul Daniel Toth și directorul adjunct Blazena Karkus și a reprezentanților administrației locale: primarul Petru Antal și viceprimarul Miodrag Stanoiov, care au felicitat și încurajat elevii pentru a alege o meserie care să le fie pe plac.

Șeful de promoție al promoției este Cătălin Maroșan, din clasa a VIII-a A.

Loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )