https://pecicanews.ro/
Ultima zi de vot pentru PREMIUL DE POPULARITATE de la balul bobocilor (VOTAȚI AICI)

Ultima zi de vot pentru PREMIUL DE POPULARITATE de la balul bobocilor (VOTAȚI AICI)

Astăzi, la miezul nopții se încheie perioada de două săptămâni în care publicul a fost invitat să decidă care dintre concurenți primește titlul de Miss și Mister Popularitate Online la Balul Bobocilor Liceului Teoretic „Gheorghe Lazăr” Pecica.

Evenimentul va avea loc vineri, de la ora 18, la la Casa de Cultură „Doru Ioan Petescu”. Biletul de intrare la bal costă 15 lei, suma adunată fiind oferită pentru o cauză nobilă, în favoarea unei eleve a liceului pecican.

Pecica News, în calitate de partener media, oferă premiul împreună cu locul preferat al tinerilor din oraș: RESTAURANTUL CASA VERDE și constă în câte un voucher de consumaţie în valoare de 200 de lei!

Fiecare cititor poate vota doar o singură dată, până astăzi, la miezul nopții. După cum am anunțat, rezultatele au fost vizibile doar în prima săptămână a votului.

Până luni dimineața, s-au exprimat aproape 2500 de voturi!

Câștigătorii vor fi premiați în cadrul balului, vineri, 11 noiembrie.

Prezentarea concurenților la Balul Bobocilor 2022 la Liceul Teoretic „Gheorghe Lazăr” Pecica o găsiți AICI.

Tema aleasă de organizatorii din clasele a XI-a A și B și a XII-a A și B este „Netflix: behind the scenes”. Cele nouă perechi au putut alege din personaje cunoscute de pe cel mai cunoscut serviciu online de divertisment.

Probele vor fi cele clasice: bobocii vor putea să îşi etaleze cunoștințele de cultură generală, aptitudinile, dar și mișcările, la probele de dans latino-hip hop şi vals.

Organizatorii au mai inclus un moment muzical: până juriul adună punctele obținute de fiecare concurent, va cânta trupa arădeană de rock Ribozom, formată din elevii Raul Nica – voce și chitară, Raul Pânzaru – chitară, David Tomuța – Bass și Eric Ștesco – tobe. 

Pe scenă vor urca şi dansatorii Ansamblului „Păstrătorii Tradiției” din Pecica, conduși de Bogdan Ponta, cu un moment folcloric special.

De buna pregătire a bobocilor se ocupă elevi din clasele a XI-a A și B și a XII-a A și B: Andreea Raicu, Alex Corlan, Oana Crucean, Cristiana Roşu, Cristina Pop, Daria Sîrb, Andrei Szilagyi, Adelina Furceanu, Diana Mihali, Diana Negrea, Denisa Baltă, Paul Dragoş, Vlad Bella, Mihaela Brehui, Daria Irimie, Eduard Iacobescu, Erika Toth, Fabian Prisăcaru, Loredana Pleşa, Ovidiu Jurjea, Paul Andronesi, Ioana Vlaşin, Andreea Şiclovan, Lorena Ghörbe.

Ei sunt sprijiniți de diriginții Ioana Ruzsitska (XI A), Bogdan Moţica (XI B), Alexandru Zaharia (XII A) şi Nicoleta Dudaș (XII B), de profesoarele Laura Zágoni-Szabó și Petra Berindea, de directorii Blazena Karkus şi Danieth Toth, precum şi de conducerea şi personalul Casei de Cultură „Doru Ioan Petescu”, alături de sponsori locali.

Loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )