https://pecicanews.ro/

ULTIMĂ ORĂ/ Pas concret pentru NOUA AUTOSTRADĂ care va tranzita Aradul

Sergiu Bîlcea, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Arad, a participat astăzi, la Oradea, la conferința internațională „Dezvoltarea infrastructurii rutiere transeuropene Via Carpatia în România”. Oficialul arădean a semnat parteneriatul pentru o nouă autostradă care urmează să tranziteze Aradul, despre care ziarul nostru a scris zilele trecute. „Putem avea o nouă autostradă, care să lege Aradul de

The post ULTIMĂ ORĂ/ Pas concret pentru NOUA AUTOSTRADĂ care va tranzita Aradul appeared first on NewsAr.ro.

Sergiu Bîlcea, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Arad, a participat astăzi, la Oradea, la conferința internațională „Dezvoltarea infrastructurii rutiere transeuropene Via Carpatia în România”.

Oficialul arădean a semnat parteneriatul pentru o nouă autostradă care urmează să tranziteze Aradul, despre care ziarul nostru a scris zilele trecute.

„Putem avea o nouă autostradă, care să lege Aradul de Oradea spre nord și de Grecia și Marea Neagră, în sud-est. Am semnat astăzi parteneriatul pentru Autostrada Via Carpatia, care ar urma să intre în Bihor dinspre Debrețin, va continua spre Arad, Timișoara, Lugoj de unde se va ramifica spre est, în direcția Marea Neagră, respectiv spre sud, spre Calafat, apoi Bulgaria, cu destinația Marea Egee, în Grecia. Polonezii, maghiarii și slovacii sunt extrem de interesați de acest proiect. Vom cere Guvernului României să susțină acest proiect, important la nivel european dar important și pentru români, pentru arădeni”, a declarat vicepreşedintele Consiliului Judeţean Arad.

De remarcat, că la conferinţa de la Oradea a participat şi Vasilică Demian, subprefectul judeţului Arad.

Citeşte şi:

O nouă AUTOSTRADĂ va tranzita Aradul. Ce traseu va avea aceasta

The post ULTIMĂ ORĂ/ Pas concret pentru NOUA AUTOSTRADĂ care va tranzita Aradul appeared first on NewsAr.ro.

Loading...
CATEGORIES
Share This