https://pecicanews.ro/
Turneu de Old Boys: șase echipe se duelează sâmbătă, pe terenul din Pădurice

Turneu de Old Boys: șase echipe se duelează sâmbătă, pe terenul din Pădurice

Conducătorul Progresului Pecica, Cristian Pilan, nu poate sta departe de sport nici măcar în pauza competițională, atunci când fotbaliștii se relaxează.

„Eu sunt conectat la fotbal non stop, așa că am zis să profităm de pauză și să încingem un turneu amical, între prieteni. Nu pot fără fotbal” – spune Pilan.

Pentru microbiștii pasionați, care sunt prezenți la stadion indiferent de vreme, aceste meciuri oferă deliciu condimentat cu bună dispoziție. Cine a urmărit astfel de confruntări spectaculoase, înțelege ce dorim să spunem.

Pe lângă gazdele de la Progresul Pecica, vor mai participa Ghiroda și Giarmata Vii, Avântul Periam, Gloria Lunca Teuz Cermei, Frontiera Curtici și Victoria Felnac.

Componența grupelor:

Grupa A: Progresul Pecica, Frontiera Curtici, Avântul Periam

Grupa B: Gloria LT Cermei, Ghiroda și Giarmata Vii, Victoria Felnac

Programul meciurilor este următorul:

Ora 17:00: Curtici – Periam, Cermei – Felnac

Ora 17:30: Pecica – Curtici, Ghiroda – Cermei

Ora 18:00: Pecica – Curtici, Ghiroda – Cermei

După disputarea acestor jocuri, se va face clasamentul fiecărei grupe și primele două clasate vor juca semifinalele. De la ora 18:30 se vor întâlni A1 – B2 și B1 – A2.

Apoi de la ora 19:00 va avea loc finala mică, iar de la 19:30 turneul se va încheia cu finala mare.

Fiind un turneu pentru fotbaliști veșnici tineri, meciurile vor avea doar 30 de minute, fără pauză. Se va juca pe jumătate de teren, 8 jucători plus un portar.

De asemenea, se joacă fără ofsaid, iar portarul nu are voie să prindă în mână, mingea trimisă intenționat de un coechipier. Fiecare echipă poate avea în componență maxim 3 jucători sub 40 de ani, care pot fi chiar și fotbaliști activi.

Având în vedere ingredientele de mai sus, ne așteptăm la meciuri aprig disputate, mai ales că sunt destule orgolii pur prietenești în joc.

Dar aceste orgolii vor exista strict pe teren, eventualele conflicte urmând a fi dezbătute și anulate la repriza a treia, de după turneu, unde cu siguranță gazdele de la Progresul,  ospitaliere cum le știm, vor crea un eveniment de neuitat. 

Loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (1)
  • comment-avatar

    Este minunat să vedem că pasiunea pentru fotbal traversează generații și că evenimente precum turneul de Old Boys aduc împreună echipe și jucători entuziaști. Astfel de competiții sunt o oportunitate excelentă pentru a reuni oameni care au în comun dragostea pentru fotbal și pentru a recrea spiritul camaraderiei și al fair-play-ului.

  • Disqus (0 )