https://pecicanews.ro/
Tomberoanele galbene vor fi ridicate în altă zi

Tomberoanele galbene vor fi ridicate în altă zi

SC Retim Ecologic Service SRL anunţă locuitorii oraşului Pecica şi ai satelor aparţinătoare că începând de săptămâna viitoare se modifică programul de colectare al deşeurilor reciclabile.
De această schimbare este nevoie pentru a delimita colectarea gunoiului menajer de cel reciclabil.
Sistemul rămâne același: în cea de a DOUA şi a PATRA săptămână a fiecărei luni, dar ziua colectării va fi MARŢI în satele Turnu, Sederhat şi Bodrogu Vechi şi VINERI în oraşul Pecica.
Astfel, noile date la care trebuie scos tomberonul galben vor fi 13 şi 27 noiembrie, respectiv 11 şi 25 decembrie în SATELE APARŢINĂTOARE şi 16 şi 30 noiembrie, respectiv 14 şi 28 decembrie 2018 la PECICA.
Operatorul reaminteşte cetăţenilor că tomberonul galben este destinat doar materialelor RECICLABILE, cum sunt pentru PET-urile de plastic şi dozele de aluminiu (de suc şi de bere), nu şi alte tipuri de deşeuri din plastic.
Pentru colectarea deşeurilor de hârtie şi carton se vor amenaja platforme de colectare în mai multe puncte importante din oraş. Până atunci, cartoanele şi hârtiile se vor pune în TOMBERONUL GALBEN, alături de PET-uri şi dozele de aluminiu.

Loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )