https://pecicanews.ro/
Tinerii fotbaliști, răsplătiți pentru rezultatele foarte bune din 2021 (GALERIE FOTO)

Tinerii fotbaliști, răsplătiți pentru rezultatele foarte bune din 2021 (GALERIE FOTO)

Centrul de Copii și Juniori ACS Progresul Pecica a încheiat anul competițional, ca de fiecare dată, cu o întrunire „în familie”.

Cei 107 copii și tineri au fost invitați la o masă festivă cu antrenorii și sponsorii clubului pecican, iar la final au fost răsplătiți cu câte un pachet consistent, drept răsplată pentru rezultatele bune obținute în cursul anului.

Centrul are cinci grupe de vârstă, din care patru sunt înscrise în campionate: Juniorii A1, pregătiți de Ioan Bănățan, Juniorii C (2007-2008), coordonați de Tiberiu Barbu și Alexandru Szép, Grupa Juniori D (2009-2010), pregătiți de Daniel Bahrim și Lucian Mocanu, Juniorii E (2011 – 2012), antrenați de Ioan Bănățan, respectiv cei mai mici, copii născuți în anii 2013-2014, îndrumați de Nicholas Stupar.

Alexandru Szép a spus că a fost o bucurie revenirea pe teren după întreruperea cauzată de pandemie, rezultatele fiind foarte bune: Juniorii A1 au încheiat anul în fruntea clasamentului, Juniorii C sunt pe locul 1 în play-off, Juniorii D au obținut rezultate foarte bune în campionat, iar cei mici dau dovadă și ei de talent și progres.

Majoritatea tinerilor fotbaliști sunt pecicani, dar vin și copii din satele aparținătoare și din localitățile învecinate (Secusigiu, Munar, Peregul Mic, Nădlac), cu toții fiind dedicați și disciplinați.

Primarul Petru Antal a felicitat copii pentru rezultate, urându-le să ajungă la echipe de Liga 1, cum ar fi UTA sau CFR Cluj și a mulțumit antrenorilor pentru dăruire.

A urmat premierea tuturor jucătorilor prezenți și pozele de grup, după care s-a servit masa.

Centrul de Copii și Juniori ACS Progresul Pecica aduce mulțumiri Primăriei și Consiliului Local Pecica pentru sprijinul permanent, firmelor Doris Prod Com și Assistauto Nyk & Bya pentru transport, alături de Ciprian Mogoș, Mihai Grozav și Dorian Lengyel pentru colaborarea foarte bună.

Cadourile copiilor au fost oferite de Expres Transport, AconInstal Gaz, Claudiu Termopane, Doris Prod Com, Assistauto Nyk & Bya, Calla Pecica, Zágoni Szabó Andrei, Cardoș Ovidiu, Toman Viorel, Cioflan Mihai, Blaj Bogdan.

Reprezentanții clubului sunt recunoscători părinților pentru eforturile depuse și implicarea de care dau dovadă.

Urmează o binemeritată vacanță, în speranța unui 2022 și mai bun.

Loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )