https://pecicanews.ro/
Tinerii fotbalişti pecicani au bătut UTA (GALERIE FOTO)

Tinerii fotbalişti pecicani au bătut UTA (GALERIE FOTO)

Pandemia a dat peste cap și competițiile sportive, printre cei mai afectați fiind copiii, care nu au mai avut posibilitatea de a susține partide oficiale, campionatele fiind anulate.

În această situație s-au aflat şi grupele de la Centrul de Copii și Juniori ai ACS Progresul Pecica, unde se pregătesc zeci de copii.

Duminică grupa copiilor născuți în anii 2006 – 2007 s-a deplasat la Arad, unde a jucat un meci amical cu FC UTA.

Antrenorii Alexandru Szép şi Tiberiu Barbu au avut la dispoziţie un lot format din 18 jucători: Burtic Fabian, Szauka Marius (portari), Mogoş Dario, Matyus Andrei, Belea Raul, Belea Eduardo, Szép Gabriel, Muncuţi Mihai, Stanciu Gabriel, Chiriac Radu, Șimonca Denis, Bănățan Robert, Bănățan Mario, Pelle Lucas, Ursu Florin, Rotar Mădălin, Apostol Bogdan şi Barbu Mark.

Partida a fost destul de echilibrată, dar, la final, tinerii fotbalişti pecicani au reuşit să se impună, cu scorul de 4 – 5, prin golurile marcate de Bănățan Robert (3), Rotar Mădălin (1) şi Belea Eduardo(1).

„Felicit toți băieții pentru motivație şi efortul depus! La aceste jocuri de verificare nu scorul este în prim plan, ci jocul echipei. Cu siguranță, băieții au primit un plus de încredere după rezultatul pozitiv contra celei mai bune echipe al județului la această categorie de vârstă, după părerea mea. Avem o perioadă lungă de când nu am mai jucat un meci oficial din cauza pandemiei și este greu să ținem băieții motivați” –a declarat antrenorul Alexandru Szép.

Acesta a dorit să mulţumească tuturor antrenorilor de la Centrul de Copii și Juniori ai ACS Progresul Pecica pentru munca fizică şi psihică depusă în această perioadă, copiilor de la toate grupele, care participă la antrenamente și se pregătesc exemplar, părinților, care îi susţin, conducerii clubului și, nu în ultimul rând, Primăriei Oraşului Pecica şi Consiliului Local, în special primarului Petru Antal, care sunt mereu alături de echipa de fotbal a oraşului.

Clubul pecican a pus accent, în ultimii ani, pe pregătirea noilor generații de fotbaliști pecicani, rezultatele fiind vizibile deja, mai mulţi juniori fiind incluşi în lotul echipei de Liga 3.

Fotografii: Costel Şerban

Loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )