Tinererele sunt invitate să participe la Miss Pecica 2019

Tinererele sunt invitate să participe la Miss Pecica 2019

Pentru mine experiența participării la concursul de frumusețe Miss Arad în urmă cu câțiva ani a fost una minunată și de neuitat. Am dobândit și mi-am dezvoltat multe abilități, am cunoscut oameni dornici să contribuie la dezvoltarea personală a fiecărei dintre noi, participantele, am legat prietenii și am rămas doar cu amintiri frumoase, iar colaborarea cu organizatorii nu s-a sfârșit. Așa că, fetelor, dacă doriți să aveți parte de toate aceste lucruri și nu numai, vă invit să participați la tot ce înseamnă acest eveniment drag mie!” – cu aceste cuvinte încurajează tinerele să se înscrie la concursul Miss Pecica 2019 Nicoleta Şuşca (foto), fostă reprezentantă a orașului la Miss Arad şi imaginea concursului pecican.

Mai multe pecicance şi-au arătat deja interesul şi au luat legătura cu organizatorii de la Agenția Angels Events Models.

În cadrul concursului poate participa orice domnișoară necăsătorită, cu vârsta cuprinsă între 14 și 24 de ani, având domiciliul din buletin în orașul Pecica sau satele aparținătoare.

Înălțimea minimă a concurentelor trebuie să fie de minim 1,60 m, iar concursul nu va necesita proba costumelor de baie.

Candidatura concurentelor se poate depune până sâmbătă, 4 mai 2019, la ora 18:00, prin trimiterea a 3 fotografii împreună cu datele personale (nume, prenume, adresa, vârstă, înălțime, număr de telefon) prin mesaj la contul de Facebook denumit Miss Pecica Oficial.

Întâlnirea cu concurentele va avea loc în data de 6 mai, la Primăria Orașului Pecica, când domnișoarele vor completa declarațiile de înscriere și se va stabili programul de repetiții și înfrumusețare din perioada 9-11 mai.

Concursul Miss Pecica 2019 va fi compus din proba sport/casual; proba rochiilor de seară şi proba întrebărilor de perspicacitate.

Ținutele concursului precum și machiajul și coafura sunt asigurate de organizatori, iar jurizarea se va realiza după următorul punctaj: aspect fizic plăcut – între 1- 10 puncte; prezență scenică – între 1 – 10 puncte; inteligență emoțională (stăpânirea emoțiilor și perspicacitate) – între 1-10 puncte.

Câștigătoarea concursului Miss Pecica 2019 se va califica direct în finala concursului Miss Arad 2019.

Miss Pecica 2019 va avea loc în cadrul Zilelor Oraşului, în programul de sâmbătă seara (11 mai).

Loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )