https://pecicanews.ro/
Succes pentru cei mai mici şahişti (GALERIE FOTO)

Succes pentru cei mai mici şahişti (GALERIE FOTO)

În zilele de 3 şi 4 martie a avut loc la Arad Cupa Prieteniei la șah rapid, secțiunea copii.

În prima zi a competiției au participat copiii cu vârste cuprinse între 8 şi 18 ani.

La categoria sub 12 ani, Andra Melisa si Mateș David (premiaţi la mai multe concursuri până acum) au reprezentat cu succes AS Şahistul Pecica şi au obținut locul doi şi medalie de argint.

Duminică a avut loc competiţie rezervată copiilor de grădiniţă, celor din grupa pregătitoare și clasa I, care a adus o surpriză plăcută clubului pecican. Rădac Patrik a luat locul 2, la egalitate de puncte cu locul 1 (4.5 puncte din 5 posibile) la categoria grupa pregătitoare, iar la categoria grădiniță Bundău Gabriel a luat locul 3, la doar jumătate de punct de locul secund.

„Felicităm şi pe această cale premianţii, dar şi toţi participanţii pecicani pentru modul mai mult decât onorabil în care au luptat pe cele 64 de pătrăţele” – transmit reprezentanții AS Şahistul Pecica.

Prin cele doua succese de duminică putem spune că asociaţia pecicană şi-a asigurat şi în viitor obținerea de premii in competițiile șahiste.

Concursul a avut loc cu participarea a 216 copii din Arad, Nădlac, Lipova şi Pecica fiind o etapă a Concursului Național Cupa Palatului.

Loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )