https://pecicanews.ro/
Spectatori pecicani la meciul CFR Cluj – Sevilla

Spectatori pecicani la meciul CFR Cluj – Sevilla

Cu ocazia meciului de UEFA Europa League disputat joi seara la Cluj-Napoca, ACS Progresul Pecica a continuat proiectul de recompensare a tinerilor fotbaliști cu deplasări la partide de Liga 1 sau meciurile echipei naționale.

Proiectul a debutat în 2016, iar de atunci sunt selectați periodic jucători de la Centrul de Copii și Juniori ai clubului pecican, care se remarcă prin seriozitate, dăruire și rezultate.

Cu sprijinul primarului Petru Antal, acum a fost rândul lui Roberto Bănățan să participe la o partidă de rang înalt: meciul dintre CFR Cluj și Sevilla FC din șaisprezecimile Europa League, terminat la egalitate, scor 1-1, prin reușitele lui Ciprian Deac și Youssef En-Nesyri.

Tânărul fotbalist face parte din echipa de Juniori C a ACS Progresul Pecica, iar bucuria sa a fost cu atât mai mare întrucât a putut urmări meciul la o zi după ce a împlinit vârsta 14 ani.

„Tinerii jucători cu rezultate remarcabile merită recompensați, mulțumim domnului primar pentru sprijinul constant primit în acest sens, proiectul urmând să continue și în acest an” – a declarat antrenorul Ioan Bănățan, care l-a însoțit pe jucător la Cluj-Napoca.

Loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )