https://pecicanews.ro/
Spectacolul mașinilor modificate și concert El Nino

Spectacolul mașinilor modificate și concert El Nino

La sfârșitul acestei săptămâni Pecica va găzdui cea de a doua ediție a West Car Meet Pecica, dedicat exclusiv pasionaților și proprietarilor de mașini modificate.

Organizatorii au acceptat înscrierea a zeci de mașini din toată țara (de exemplu: foto jos), publicul având ce vedea pe durata celor trei zile, la intrarea în Pecica dinspre Arad, pe strada 601, nr. 52 (la West Eurotrans).

Aseară se lucra încă la decoruri, dar astăzi dimineața scena era deja pregătită.

Deschiderea oficială va avea loc astăzi, vineri, la ora 17, urmată de o demonstrație de drift și probe interactive, precum și întâlnirea cu participanții (meet & greet).

Sâmbătă dimineața (între orele 8-10), va fi intrarea mașinilor participante la expoziție, probele urmând să se desfășoare pe toată durata zilei, de la 11 până la 19.

La ora 20 este programat concertul cunoscutului rapper El Nino, invitați fiind Tobi și Profesorul Profit, după care urmează after party cu DJ MFK.

Show-ul bolizilor tunate continuă duminică, de la ora 10, premierea fiind la ora 16.

Biletul pentru o zi costă 40 de lei vineri și duminică, 50 de lei sâmbăta, dar se poate achiziționa și abonament pentru întregul eveniment, la prețul de 100 de lei.

Mai multe detalii și imagini cu mașinile acceptate se găsesc pe pagina de Facebook şi de Instagram: West Car Meet.

Evenimentul are loc cu sprijinul Primăriei Orașului Pecica și al sponsorilor.

Loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )