https://pecicanews.ro/
Slujbe la capela din Cimitirul Deheleni

Slujbe la capela din Cimitirul Deheleni

Începând de sâmbăta trecută a început slujirea în paraclisul cu hramul „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din incinta Cimitirului Deheleni.

Parohia Ortodoxă Română Pecica 1 a anunțat că Sfintele Taine, Ierurgiile și Sfintele Liturghii au loc în construcția ridicată în cimitirul din cartierul Cocota cu binecuvântarea Înalt Preasfințitului Arhiepiscop Timotei și a Preasfințitului Emilian, Episcop Vicar al Arhiepiscopiei Aradului.

Construcția lăcașului de cult a început încă pe vremea preotului paroh Mihai Ineoan și „s-a ridicat prin jertfa enoriașilor şi a preoților a acestei Parohii, cu sprijinul Consiliului Local Pecica, prin grija deosebită a domnului primar Petru Antal și a viceprimarului Miodrag Stanoiov și cu ajutorul Consiliului Județean Arad, prin domnul președinte Iustin Cionca, mulțumind tuturor pentru sprijinul acordat!” – au transmis reprezentanții Parohiei Ortodoxe Română Pecica 1.

Sfințirea capelei se va face după finalizarea tuturor lucrărilor necesare.

Slujbele sunt săvârșite de cei doi preoți ai parohiei prin rotație, pentru a fi mai aproape de enoriașii care locuiesc în zonă.

Preoții atrag atenția credincioșilor să respecte măsurile de protecție împotriva coronavirului, purtând mască și păstrând distanța atât în interiorul lăcașului de cult, cât și în afara acesteia.

Loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )