https://pecicanews.ro/
Serile de evanghelizare continuă (FOTO)

Serile de evanghelizare continuă (FOTO)

Biserica Penticostală Betesda din Pecica organizează Cortul Întâlnirii, un eveniment de amploare, cu invitați din toată țara, la care sunt așteptați credincioșii.

Evenimentul a început joi seara şi continuă astăzi și sâmbătă (3-5 august), de la ora 18, în cortul amplasat pe terenul multifuncțional de la Baza Sportivă Pădurice, intrarea fiind liberă.

„Oaza pentru suflet” include predici și momente de muzică religioasă.

În prima seară, numărul mare de enoriaşi pecicani, printre care şi primarul Petru Antal, dar şi cei sosiţi din localităţile învecinate, au ascultat predica pastorului senior Cristi Boariu, de la Biserica Penticostală Muntele Sionului din Deva, despre „Cum arată Omul pentru care Dumnezeu deschide Cerul?”.

A luat cuvântul pastorul Bisericii Penticostale Bestesda din Pecica, Ştefan „Lalo” Covaci şi presbiterul Aurel Lăcătuş, slujirea fiind întregită de cântările făcute de Frații din Bărbulești şi de Estera.

Astăzi, de la ora 18, pastorului senior Darius Zaharia de la Biserica Penticostală Tabor din Orșova, va vorbi despre „Ce îți fură puterea?”, cântarea fiind făcută de Frații din Bărbulești, precum şi Filip, Estera și Elvis.

În seara din sâmbătă, credincioșii vor putea asculta predica „Iadul – Cea mai fricoșătoare realitate existentă” a pastorului Gabi Floruţ, de la Biserica Penticostală Betel Oradea, urmând să cânte Frații din Băcești.

Înregistrarea din prima seară se găseşte pe pagina de Facebook a Radio Zestrea – Pecica TV, care va transmite, în direct, evenimentul astăzi şi mâine.

Loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )