https://pecicanews.ro/
Seară de relaxare în lanul de lavandă (VIDEO)

Seară de relaxare în lanul de lavandă (VIDEO)

Corul Liceului Teoretic „Gheorghe Lazăr” Pecica a vizitat și în acest an lanul Leya Lavanda de pe Drumul Turnului, unde au fost primiți cu drag de către membri ai familiei Petrișor, printre care străbunica Sanda, activă la vârsta de 89 de ani.

Ideea dirijorului prof. Alexandru Zaharia a avut succes în rândul coriștilor și al familiilor acestora, care s-au încolonat și au mers la ferma pecicană, unde au cântat, au socializat și s-au simțit bine.

Grupul a fost însoțit de primarul Petru Antal, viceprimarul Miodrag Stanoiov, directorii liceului pecican: prof. Daniel Toth și prof. Blazena Karkus, alături de prof. Mircea Suciu.

Copiii au interpretat Imnul Cantus Mundi, Treceți batalioane și Te-ai trezit cântă, apoi au făcut multe fotografii, momentele frumoase fiind imortalizate de Laurențiu Frișan și Sorin Dan Cârstea, respectiv Daniel Zaharia (video). Filmarea poatre fi vizionată AICI.

Fotografia de grup a fost realizată, la fel ca anul trecut, de la înălțime, din cupa unui tractor.

La plecare, pe lângă amintiri, membrii grupului au dus cu ei parfum, ulei de lavandă și buchete parfumate.

Corul Liceului Teoretic „Gheorghe Lazăr” Pecica a reluat activitățile, în limitele permise de măsurile de protecție sanitară și se pregătește de gala din 6 august, în data de 29 septembrie urmând să împlinească cinci ani de la înființare.

Fotografii: Laurenţiu Frişan şi Sorin Dan Cârstea

Loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )