https://pecicanews.ro/
Se pot plăti taxele şi impozitele locale

Se pot plăti taxele şi impozitele locale

Angajații Serviciului Impozite și Taxe și Executare Silită a Primăriei Orașului Pecica așteaptă din data de 7 ianuarie toate persoanele fizice și juridice din Pecica, Turnu, Sederhat și Bodrogu Vechi, precum și cei care dețin proprietăți pe raza localității să se prezinte la casierie pentru a achita taxele și impozitele locale aferente anului 2018 şi pentru a plăti dările către stat pe anul 2019.

La propunerea primarului Petru Antal și în baza raportului serviciului de specialitate, membrii Consiliul Local Pecica au aprobat în ședința din 27 decembrie 2018 HCL nr. 186 care stabilește aplicarea cotelor minime stabilite prin Codul Fiscal pentru toate categoriile de clădiri și terenuri în cazul localităților de rangul III (orașe), sub care nu se poate coborî.

Astfel, majoritatea pecicanilor vor avea de plătit impozite și taxe locale în aceeași sumă ca în 2018.

După cum pecicanii s-au putut obişnui deja, cei care achită întreaga sumă datorată statului până la data de 31 martie, beneficiază de o reducere de 10%!

Programul cu publicul a început de luni, casieria lucrează în zilele de marţi după program prelungit, între orele 8:00 – 18:30, iar în restul zilelor lucrătoare între orele 08:00 – 16:30.

Loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (1)
  • comment-avatar
    enzo 5 ani

    Buna ziua,

    un serviciu de plata online ar fi ideal, sunt multe cazuri in care nu poti sa fi fizic in localitate din mai multe motive si in acest caz cred ca ar ajuta multa lume sa fie la zi cu plata impozitelor.

    Va multumesc

  • Disqus ( )