https://pecicanews.ro/
Se aşteaptă înscrierile la Festivalul-concurs de poezie „Emandiana”

Se aşteaptă înscrierile la Festivalul-concurs de poezie „Emandiana”

Cenaclul „Lucian Emandi” al Casei de Cultură „Doru Ioan Petescu” Pecica organizează ediţia a doua a Festivalului-concurs de poezie „Emandiana”.

Concursul se desfășoară pe două secțiuni: una adresată participanților cu vârsta cuprinsă între 14 – 21 ani şi o secţiune pentru cei cu vârsta de peste 21 ani.

Premiile constă în cărţi şi diplome oferite câştigătorilor de Cenaclul „Lucian Emandi” în cadrul spectacolului aniversar „Emandiana”, care se va desfăşura la Casa de Cultură „Doru Ioan Petescu” sâmbătă, 15 februarie 2020.

Concurenții sunt rugaţi să trimită 3 texte (poezie), în limba română, în format Microsoft Word, cu caractere de 12, însoţite de o fotografie, o scurtă biografie şi un număr de contact, pe adresa casadeculturapecica@yahoo.com , până la data de 1 februarie 2020.

La concurs se pot înscrie toţi doritorii, indiferent dacă au publicat până acum sau nu, cu excepția câştigătorilor primei ediţii a concursului.

Juriul va fi alcătuit din membrii cenaclului pecican, câștigătorii vor fi contactai în intervalul 10 – 13 februarie 2020.

Foto arhivă: de la premierea primei ediţii a concursului

Loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )