https://pecicanews.ro/
Sărbătorind Crăciunul… (GALERIE FOTO)

Sărbătorind Crăciunul… (GALERIE FOTO)

Motto: … și cerul cerne minunea de ninsoare și tot pământul se îmbracă în straie de sărbătoare!

Iarna, cu miros de zăpezi și cetină, a pus stăpânire pe întreaga fire!

Parcă nici un alt anotimp nu are atâtea ferestre deschise către amintiri cu povești spuse la gura sobei… Sărbătorile de iarnă au un farmec aparte, mai ales atunci când vestea nașterii lui Isus este adusă de copii!

Noi, piticii grupei mică „A” de la Grădinița P. P 2 Pecica, am sărbătorit din plin! Astfel, ne-am plimbat cu tramvaiul lui Moș Crăciun, care s-a umplut instant de spiritul Crăciunului, prin colinde, cântece de iarnă și multă veselie!

Am admirat decorațiunile de iarnă și edificiile arădene, ochișorii curioși oprindu-se cu entuziasm la luminile Târgului de Crăciun și la feeria din fața Primăriei Arad.

Bucuria împlinirii a venit în ziua următoare, când „ne-am trezit”… în brațele lui Moș Crăciun, printre lacrimi de bucurie și emoție, printre jucării și dulciuri.

I-am și colindat Moșului, i-am recitat și am dansat pe strunele viorii… clipe magice dăruite lui Moș Crăciun și închinate Sfintelor Sărbători ale iernii…

De aceea: nu uita creștine, acuma de Crăciun, să-mparți ce ai cu alții, să fii cât poți de bun! Tu, ușa ta, deschide – o pentru colindători și datina străbună cinstește-o-n sărbători!

Sărbători cu pace și sănătate, tuturor!

prof. Tatiana Moș prof. Alexandra Tania Chirea

Loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )