https://pecicanews.ro/
Sâmbătă se repară trecerea la nivel cu calea ferată

Sâmbătă se repară trecerea la nivel cu calea ferată

Reprezentanţii CFR au informat autorităţile locale că în cursul zilei de sâmbătă, 3 august, se vor efectua lucrări de reparaţii în zona trecerii la nivel cu calea ferată de la intersecţia cu Drumul Naţional 7, la ieşirea din Pecica spre Arad.

Reparaţiile sunt programate să înceapă la ora 8, potrivit Poliţiei Locale Pecica circulația rutieră se va desfășura pe câte un sens de mers, conform semnalizării rutiere asigurate de constructor.

„Rugăm toți participanții la traficul rutier să circule cu atenție în zona în care se vor executa lucrările și să respecte indicatoarele rutiere instalate și semnalele îndrumătorilor de trafic. Vă mulțumim pentru înțelegere” – transmite reprezentanţii instituţiei.

Săptămâna viitoare, la o dată care se va anunța în timp util, se va lucra în zona trecerii la nivel cu calea ferată de la intersecţia cu Drumul Naţional 7, la ieşirea din Pecica spre Nădlac.

Primăria Oraşului Pecica a solicitat autorităţilor responsabile repararea (din nou) a trecerii la nivel cu calea ferată, pentru că intervenţiile precedente nu au rezolvat problema.

Loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )