https://pecicanews.ro/
Șahiști pecicani pe podium, în țară și peste hotare

Șahiști pecicani pe podium, în țară și peste hotare

Reprezentanții ACS Șahistul Pecica au participat, în cursul lunii februarie, la două competiții și au obținut locuri pe podium.

Opt concurenți pecicani la Gyula

Clubul pecican a avut reprezentanți în patru din cele șase secțiuni ale Cupei Internaționale de Șah Foaia Românească 2022, ediția a XIII-a, desfășurată în data de 5 februarie, în orașul Gyula din Ungaria.

Brumar Medeea, Ponta Făcăleț Andrei și Rujan Rodel s-au clasat, fiecare, pe locul 3, Rădac Patrick a încheiat concursul pe locul 2, în timp ce Velciev Ștefan a fost premiat cu medalia de aur.

Deși au obținut rezultate bune, nu au reușit să urce pe podium Hornariu Mihai, Ciulacu Andrei și Petrovai Iosif, care, la doar 6 ani împliniți, a primit trofeul pentru cel mai tânăr concurent.

Pentru ca tabloul să fie complet, trebuie menționat faptul că doamna doctor Petrovai Ramona, înscrisă pe ultima sută, a câștigat turneul amatorilor.

Rezultate bune și la Baia Mare

ACS Tinerii Lei Baia Mare, în parteneriat cu Hotel Seneca Baia Mare, a organizat în perioada 18-20 februarie, cea de a doua ediție a Festivalului de Șah ,,Tinerii Lei”.

Evenimentul s-a bucurat de o participare numeroasă, la start s-au aliniat 112 concurenți din toată țara.

„Clubul nostru a fost reprezentat la acest concurs de Brumar Medeea, Petrovai Iosif, Velciev Ștefan, Ponta Făcăleț Andrei și Rujan Rodel. După șapte runde jucate, pe parcursul celor trei zile de competiție, doi dintre aceștia au urcat pe podiumul de premiere” – au spus Gabriel Gheorghiu și Dalimir Szokola.

Brumar Medeea s-a clasat a treilea la categoria Fete – 12 ani, în timp ce Ponta Făcăleț Andrei, a fost premiat de două ori, fiind câștigătorul categoriei Băieți – 10 ani și ocupant al locului secund la categoria jucătorilor cu 1401-1600 ELO.

Loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )