RETIM: Programul de lucru pentru 15 august 2023 – „Adormirea Maicii Domnului”

RETIM: Programul de lucru pentru 15 august 2023 – „Adormirea Maicii Domnului”

Compania RETIM informează clienții și colaboratorii săi din județul Arad asupra programului de lucru valabil în data de 15 august 2023.

COLECTAREA DE DEŞEURI

Activitatea de colectare a deșeurilor din toate localitățile din județul Arad în care operează compania RETIM se va desfășura la fel ca într-o ZI OBIȘNUITĂ.

Astfel, dacă marți, 15 august 2023 există colectări programate, acestea se vor face ca de obicei, compania RETIM asigurând permanența serviciului.

BIROUL DE RELAŢII CLIENŢI ŞI CASIERIA DIN ARAD

Biroul de relaţii clienţi şi casieria din Arad vor fi:

  • ÎNCHISE în data de 15 august 2023 – Sărbătoare legală;
  • DESCHISE din data de 16 august 2023, de când se va relua programul obișnuit, de la ora 08:00 până la ora 16:00.

Recomandăm utilizarea cu precădere a instrumentelor de plată electronice disponibile pe site-ul www.retim.ro, a sistemelor de plată rapidă PayPoint, Un-Doi, Self-Pay sau a aplicației mobile Pago.

RETIM rămâne în contact direct cu clienţii săi pe canalele de comunicare online – website www.retim.ro, e-mail contact@retim.ro și pagina oficială de Facebook

De asemenea, operatorii serviciului de Call Center sunt disponibili la numărul +40 374 885 692, de luni până vineri, între orele 07:00 – 19:00.

Loading...
CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (1)
  • comment-avatar

    Felicitari RETIM pentru serviciile de care se ocupa si transparenta de care da dovada! Acest program detaliat al serviciilor, cu detalii despre localitati, date si ore, este un exemplu clar al grijii si responsabilitatii cu care aceasta companie isi trateaza clientii. Continuati sa oferiti acelasi grad de servicii de calitate!

  • Disqus (0 )