https://pecicanews.ro/
Reprezentanții a două universități vin la Pecica

Reprezentanții a două universități vin la Pecica

Absolvenții pecicani au posibilitatea de a se înscrie la facultate fără a fi nevoiți să se deplaseze la Arad sau la Timișoara, reprezentanții a două unități de învățământ superior venind în oraș.

Reprezentanții Universității „Aurel Vlaicu” din Arad se vor afla în Pecica în fiecare zi de joi din următoarele trei săptămâni.

Viitorii studenți au universității de stat sunt așteptați în zilele de 8, 15 și 22 iulie, între orele 10 – 16, în sala festivă a Primăriei Orașului Pecica, unde pot aflat întreaga ofertă educațională și se pot înscrie.

Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului Timișoara (USAMVBT)  vine în întâmpinarea tinerilor interesați de o carieră în aceste domenii şi a creat două puncte de informare şi de înscriere în județul Arad.

Unul dintre acestea se află în orașul Pecica, în sala festivă a Primăriei Oraşului Pecica (clădirea fostului cazinou).

Cei interesați pot afla detalii aici despre oferta de studii de licență și de masterat, la forma de învățământ cu frecvență sau cu frecvență redusă, la specializările Agricultură, Ingineria mediului, Biologie, Inginerie mecanică, Inginerie geodezică sau Inginerie şi management în agricultură şi dezvoltare rurală şi se pot înscrie fără a mai fi nevoiți să se deplaseze la Timișoara.

Înscrierile au loc în perioada 12 – 27 iulie, de luni până vineri, între orele 9 – 15 (exceptând zilele de 15 şi 22 iulie).

Loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )