https://pecicanews.ro/
RAZIE de anvergură la Pecica. Ce au descoperit oamenii legii (FOTO)

RAZIE de anvergură la Pecica. Ce au descoperit oamenii legii (FOTO)

Polițiștii Serviciului de Ordine Publică, împreună cu cei ai orașelor Pecica și Nadlac, Secția 2 Rurală Arad, Serviciul Rutier, Serviciul pentru Acțiuni Speciale, în colaborare cu Garda Forestieră, cu sprijinul jandarmilor arădeni, au desfășurat, în dimineața zilei de 7 iulie, o acțiune cu efective mărite, pe raza orașului Pecica, informează Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Arad.

Cu această ocazie au fost legitimate peste 300 de persoane și au fost verificate trei depozite de material lemnos, fiind efectuat și un control la un fond forestier.

„În urma activităţilor desfăşurate au fost aplicate 84 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 26.000 de lei, pentru nereguli constatate la un transport de material lemnos și nerespectarea legislației rutiere. Au fost confiscați 7 metri cubi de material lemnos, retrase 6 certificate de înmatriculare și reținut un permis de conducere”, transmite IPJ Arad.

De remarcat, că aceste acțiuni au caracter permanent, fiind organizate periodic, atât în municipiul cât și în județul Arad.

Loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )