https://pecicanews.ro/
Proiectul parcului de agrement, finalizat oficial

Proiectul parcului de agrement, finalizat oficial

Orașul Pecica anunță finalizarea proiectului “Îmbunătățirea mediului urban prin: reconversia si refuncţionalizarea unor terenuri neutilizate în vederea realizării de parcuri publice”, cofinanțat de Uniunea Europeană din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Regio – Programul Operațional Regional 2014-2020.

Investiția a vizat amenajarea noului parc al orașului, cu suprafața de 48 641 de metri pătrați, care a devenit locul favorit de plimbare al pecicanilor de toate vârstele.

Chiar dacă parcul de agrement a fost amenajat cu un an în urmă, proiectul a continuat cu modernizarea drumului de acces dinspre strada 334.

Proiectul s-a încheiat, în mod oficial, cu o conferință de presă în care primarul Petru Antal, viceprimarul Miodrag Stanoiov și managerul de proiect Erika Molnar au prezentat obiectivele și rezultatele acestuia.

„Terenul nefolosit aflat lângă Ferma de Bivoli și dig a devenit un parc foarte frumos, cu locuri de relaxare, spații de joacă pentru copii și un teren de sport multifuncțional. Proiectul este un câștig pentru oraș, de care se pot bucura toți cetățenii” – a concluzionat primarul orașului Pecica.

Valoarea totală a proiectului a fost de 13.28 milioane lei, din care 98% a fost finanțare nerambursabilă.

Loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )