https://pecicanews.ro/
Progresul Pecica se concentrează pe campionat, după al doilea eșec din Cupa României (GALERIE FOTO)

Progresul Pecica se concentrează pe campionat, după al doilea eșec din Cupa României (GALERIE FOTO)

Un meci frumos, în care jucătorii pecicani au luptat până în ultima secundă, dar au avut ghinion – asta a putut vedea publicul numeros prezent, miercuri, la stadionul Progresul.

Scorul final de 0 – 6 nu reflectă evoluția ACS Progresul Pecica din întâlnirea cu FC Hermannstadt, în grupele Cupei României.

Jucătorii gazdă au început bine și meciul a fost echilibrat în prima jumătate a reprizei întâi, după care sibienii au început să domine jocul.

„Am luat goluri pe greșeli personale, apoi jocul s-a rupt, obiectivul numărul 1 e în campionat” – a rezumat antrenorul Dan Stupar partida.

Scorul a fost deschis de Ruben Fonseca în minutul 23, care a dublat și în prelungirile primei reprize, celelalte goluri fiind marcate de Ciprian Biceanu (32′), Cristian Neguț (52′ – penalty), Alexandru Oroian (69′) și Gabriel Iancu (76′).

Chiar dacă erau conduși la diferență mare, jucătorii Progresului au continuat să joace dinamic, în speranța de a marca golul de onoare.

Galeria a susținut echipa până în ultimul moment, cu scandări, tobă şi vuvuzele, mai ales grupul de elevi ai Liceului Teoretic „Gheorghe Lazăr”, coordonat de prof. Alexandru Zaharia, precum și juniorii de la grupele Centrului de Copii și Juniori al clubului, prezenți alături de antrenori.

Echipa a jucat în formula: Rafael Zamfir – Toma Bodri, Nasiru Abdullahi, Erich Wild, Sergiu Aldan – Adrian Arsene, Raul Moraru – Samir Borcea, Luca Bodri, Fred Nortey – Bogdan Capătă. Au mai intrat: Vasilică Răchită, Alex Adamcsik, Bălașa, Bogdan Bozian și Mario Salka.

Pe bancă: Fabian Burtic, Roberto Bănățan, Victor Gomboș, Novac.

A mai rămas de disputat un meci în cadrul Cupei României, tot pe terenul din Pădurice, în data de 6 decembrie, cu CS Corvinul Hunedoara, din Liga II.

Până atunci, Progresul se concentrează pe campionat, unde ocupă locul cinci și a avut o evoluție schimbătoare, pe fondul oboselii acumulate și în meciurile de Cupă.

Loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )