https://pecicanews.ro/
Progresul Pecica rămâne liderul clasamentului şi joacă sâmbătă cu Turnu (GALERIE FOTO)

Progresul Pecica rămâne liderul clasamentului şi joacă sâmbătă cu Turnu (GALERIE FOTO)

Microbiştii pecicani prezenţi sâmbătă după-masa pe stadionul din Pădurice au avut parte de o vreme ideală, iar jucătorii de la ACS Progresul Pecica şi CS Păulişana Păuliş, ocupanta locului 10, au oferit un meci antrenant publicului, fotbaliştii pecicani dominând jocul.

Scorul a fost deschis încă din minutul 18 de Dumitru Copil, scorul la pauză fiind de 1-0 în favoarea gazdelor pecicane.

ACS Progresul Pecica şi-a mărit avantajul prin Petru Măgulean, la circa un sfert de oră de la reluarea  partidei. Scorul final a fost stabilit în minutul 81 al întâlnirii, prin Dan Puie.

În ciuda tentativelor, jucătorii de la CS Păulişana Păuliş nu au reuşit să înscrie golul de onoare, meciul terminându-se cu 3-0 pentru echipa de fotbal a oraşului.

Ambiţiile au fost mari de ambele părţi, semn că arbitrul a împărţit patru cartonaşe galbene pentru echipa pecicană şi nu mai puţin de cinci pentru musafiri.

ACS Progresul Pecica rămâne astfel, de departe (cu un avantaj de şapte puncte), favorita pentru a juca barajul în vederea promovării în Liga 3, idee dorită de conducerea clubului şi sprijinită de administaţia locală.

Sâmbătă, de la ora 17 pe stadionul din Turnu se va juca un meci interesant: derby-ul local dintre Speranţa şi Progresul Pecica, unde ocupanta penultimului loc înfruntă liderul.

Foto: Marin Stan

Loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )