https://pecicanews.ro/
Progresul Pecica continuă în Grupa A a Cupei României

Progresul Pecica continuă în Grupa A a Cupei României

Astăzi a avut tragerea la sorți pentru grupele Cupei României Betano.
Cele 24 de echipe calificate vor juca în patru grupe, fiecare cel puțin câte trei meciuri.
ACS Progresul Pecica va evolua în Grupa A a competiției, cu FC Corvinul Hunedoara, AFC Chindia Târgoviște, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, FC Petrolul Ploiești și FC Hermannstadt Sibiu.
Primul meci din grupele Cupei României îl va disputa peste trei săptămâni, în 27 septembrie, împotriva celor de la Petrolul Ploiești.
În etapa a doua, Progresul o va primi pe Hermannstadt (pe 1 noiembrie), urmată de meciul cu Corvinul Hunedoara, în data de 6 decembrie.
„Astăzi sorții au fost din nou blânzi cu noi, deși mulți ne doream să avem în grupe nume mult mai sonore din LIGA 1, dar dacă aveam echipe ca FCSB, Rapid, CFR, U Craiova sau Dibami, trebuia 100% să ne deplasăm noi la ele, așa avem șanse mari ca toate cele 3 meciuri din grupele Cupei României să le disputăm la Pecica, în fața propriilor suporteri și totuși suntem într-o grupă în care vom juca cu două echipe din Liga 1” – au declarat reprezentanții clubului.
În cazul partidelor televizate, este obligatorie nocturna, de care stadionul din Pădurice nu dispune.
Echipa antrenată de Dan Stupar a avut un parcurs foarte bun până acum, câștigând cu 3-0 meciul cu ACB Ineu, 2-1 cel cu Șoimii Lipova și cu 4-1 partida cu Viitorul Șimian.

Loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (1)
  • comment-avatar

    Felicitari echipei si conducerii ACS Progresul Pecica pentru alegerea facuta si pentru rezultatele obtinute pana acum! Cu siguranta vom vedea partide extraordinare si ne asteptam ca Progresul sa se califice in grupele Cupei Romaniei!

  • Disqus (0 )