https://pecicanews.ro/
Progresul joacă sâmbătă un meci cât pentru o lună (VEZI PROGRAMUL)

Progresul joacă sâmbătă un meci cât pentru o lună (VEZI PROGRAMUL)

Echipa de fotbal a orașului o va primi pe CS Avântul Periam, sâmbătă, la ora 15, pe terenul din Pădurice, în etapa a patra din Play Out, după care va juca trei partide consecutive în deplasare.

Colegii de la Radio Zestrea Pecica/Pecica TV vor transmite ca partida în direct, pe canalul de Youtube Radio Zestrea Pecica (AICI).

Pecicanii și-au învins contracandidatele la câștigarea play-out-ului și s-au instalat pe prima poziție în clasamentul seriei 8 a Ligii 3, la nu mai puțin de șase puncte distanță de următoarea clasată, ACS Pobeda.

Iată că munca antrenorilor Bogdan Bozian și Mihai Petcuț aduce rezultate importante și nu oricum, ci la scoruri care nu lasă loc de interpretări.

În Vinerea Mare ortodoxă, pecicanii au jucat un meci intens şi cu multe goluri, la Cărani.

Progresul a deschis scorul încă din minutul 5, prin Raul Stanciu, dar CS Phoenix Buziaş a egalat repede şi chiar a preluat conducerea.

Victoria pecicană a fost obţinută prin cele două reușite ale lui Mirel Arsene (foto, arhivă), din lovituri libere, la o distanţă de doar două minute între ele (53 şi 55).

ACS Progresul Pecica a jucat în formula: Rafael Zamfir – Hunor Sárközi, Denis Hrezdac, Sergiu Aldan – Raul Moraru, Mirel Arsene (min. 90+1 Wild), Cristian Mihai, Vasilică Răchită (60 Borcea) – Bogdan Bozian (46 Dan Puie), Lucas Câmpan (86 Andrei Șerengău), Raul Stanciu (90+1 David Roșu). Antrenori: Mihai Petcuț, Bogdan Bozian.

Urmează duelul cu Avântul Periam, echipă pe care galben-albaștrii nu au reușit să o învingă la Pecica, în urmă cu o lună, în ultima etapă din sezonul regulat. A fost atunci 1-1, dar sâmbătă în Pădurice, cu siguranță gazdele își doresc revanșa.

La forma care au arătat-o în ultimul timp, acest lucru pare perfect realizabil, iar consolidarea primei poziții o normalitate.

Duminică, de la ora 17, suporterii sunt așteptați la meciul echipei a doua, care îi va primi pe vecinii de la CS Gloria Secusigiu. Progresul de află pe locul patru din Liga 5A, iar musafirii pe opt.

Juniorii D vor juca marțea viitoare pe teren propriu, începând cu ora 17, cu AFC UTA 2011.

Loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )