https://pecicanews.ro/
Programul de salubritate: se modifică schimbarea

Programul de salubritate: se modifică schimbarea

După anunţarea schimbării programului de colectare în întregul judeţ, autorităţile locale au ridicat problema capacităţii operatorului de a aduna deşeurile din oraşul Pecica, dar şi din cele trei sate aparţinătoare într-o singură zi, având în vedere că până acum au fost probleme în acest sens.

În urma discuţiilor cu Retim Ecologic Service, s-a convenit ca ziua de colectare în oraşul Pecica să rămână cea de joi, iar în Turnu, Sederhat şi Bodrogu Vechi se va aduna gunoiul miercuri!

Pentru a putea acoperi toate străzile, colectarea începe la prima oră, cetăţenii fiind rugaţi să scoată tomberoanele între orele 6 – 6:30 dimineaţa.

Totodată, firma de salubritate atrage atenţia tuturor cetăţenilor să NU folosească tomberoanele primite (cele galbene şi maro) pentru gunoiul menajer, pentru că nu vor fi golite!

Noile tomberoane sunt destinate DOAR colectării selective a gunoiului, proces care va începe într-o dată care va fi comunicată în timp util.

Loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (2)
 • comment-avatar
  Radu 6 ani

  Sambata se mai ridica gunoiul?

 • comment-avatar
  VLASIN OLGA 6 ani

  Ce fel de gunoi se ridica la ora actuala de noua firma daca resturile vegetale nu sunt considerate gunoi?Resturile menajere coji de cartofi si alte resturi le dam la animale. Daca nu avem sticle,cutii,cartoane pentru ce platim factura?

 • Disqus ( )