https://pecicanews.ro/
Program de socializare pentru tinerii fotbalişti

Program de socializare pentru tinerii fotbalişti

Peste 20 de tineri fotbalişti pecicani au ieşit la o seară între colegi în încheierea sezonului.

Componenţi ai loturilor de Juniori C şi Juniori 1A, însoţiţi de antrenorul Ioan Bănăţan şi de Ciprian Mogoş, managerul Centrul de copii şi juniori ai ACS Progresul Pecica, au mers împreună la un film la Cinema City Arad, după care au ieşit la pizza.

Antrenorul lor spune că juniorii pecicani sunt serioşi şi pasionaţi, fiind mulţumit de toţi jucătorii.

„Nu au cum să apară rezultate dacă nu muncim la antrenamente, nu avem pasiune pentru fotbal şi nu jucăm din plăcere. Oricum, pe primul plan este dezvoltarea lor ca sportivi” – a explicat Bănăţan, în concepţia sa fiind foarte important ca fotbaliştii pecicani să fie disciplinaţi, să arate exemplu şi să dea dovadă de respect pe toate planurile vieţii.

Socializarea jucătorilor a fost posibilă şi cu ajutorul sponsorilor: Claudiu Ciobanu şi Marius Costea, cei care au oferit şi echipamente noi în tur pentru echipele de Juniori C şi Juniori 1A.

Patru componenţi ai echipei de Juniori 1A: Dimitrie Opşitar, Alin Hedeşan, Vasilică Răchită şi Ovidiu Bănăţan fac parte şi din lotul echipei secunde a ACS Progresul, care evoluează în Liga VI judeţeană, unde a terminat pe locul doi.

Chiar dacă nu mai au meciuri, tinerii fotbalişti fac mișcare  zilnic la stadion până în 20 decembrie, după care urmează pauza de iarnă, până pe 15 ianuarie.

Loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )