https://pecicanews.ro/
Program coral la Bodrogu Vechi

Program coral la Bodrogu Vechi

În cadrul programului de la cea de a patra ediție a Întâlnirii Fiilor Satului Bodrogu Vechi publicul a avut parte și de un scurt concert coral prezentat de Corul Liceului Teoretic ”Gheorghe Lazăr” Pecica, dirijat de prof. Alexandru Zaharia și acompaniat la pian de eleva Amelia Frișan.

Corul a avut două reprezentații: prima a fost la depunerea coroanelor în memoria celor care au căzut pe front, iar cea de a doua la Festivalul Tăițeilor.

La momentul depunerii coroanelor corul a interpretat piesele „Treceți batalioane” și „Imnul eroilor” , iar la masa amintirilor, „Înflorit-o ruguțu”, „Parcă ieri” (cântec compus special pentru acest eveniment) și imnul Cantus Mundi.

Corul a fost însoțit de prof. Daniel Toth, directorul Liceului Teoretic ”Gheorghe Lazăr” Pecica, directorul adjunct prof. Blazena Karkus, Eugenia Pete, directorul Casei de Cultură ”Doru Ioan Petescu”, Daniel Zaharia – membru în echipa foto-video a corului, Olivia Șiclovan, președintele părinților din cor, precum și de  Valentin și Nicoleta Vermeșan (membri de onoare în echipa corului pecican). Alături de cor au fost și Vladimir și Daniela Iosim, doi susținători ai corului licean din Pecica.

Coriștii pecicani au fost răsplătiți cu aplauze de publicul din Bodrogu Vechi, Pecica, precum și alte localități învecinate sau din Banat.

Foto: Laurențiu Frișan 

 

Loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )