https://pecicanews.ro/
Program artistic la Centrului de Îngrijire și Asistență Pecica

Program artistic la Centrului de Îngrijire și Asistență Pecica

Prima activitate din cadrul proiectului educativ „Puntea spre zâmbete” a început joi 8 martie cu ocazia Zilei Internaționale a femeii la Centrul de Îngrijire și Asistență Pecica.

Elevii care fac parte din Corul Liceului Teoretic „Gheorghe Lazăr” Pecica dirijați de prof. Alexandru Zaharia au susţinut un program artistic de cântece de primăvară și dedicate mamei iar la final au oferit flori aparținătorilor și angajatelor centrului.

Au reușit astfel să creeze o atmosferă de emoţie, bucurie şi bună dispoziţie.

La final, directorul Toth Daniel le-a tuturor doamnelor multă sănătate, bucurii și o primăvară frumoasă, mulțumind doamnei director a Centrului de Îngrijire și Asistență Pecica, Rodica Toth, pentru deschiderea față de activitățile derulate.

La activitate au fost prezente din echipa de proiect și prof. Blazena Karkus – director adjunct al liceului, prof. Nicoleta Dudaș – coordonator al activităților extrașcolare, precum și Nicoleta și Valentin Vermeșan în calitate de reprezentanți ai părinților din cor.

Acest proiect este încadrat în categoria educaţie pentru dezvoltare comunitară, voluntariat social-caritabil și are ca scop sprijinirea şi susţinerea familiilor, a copiilor şi a vârstnicilor aflaţi în dificultate şi defavorizaţi social, în vederea integrării în comunitate şi a depăşirii situaţiei de criză.

Proiectul este derulat de Liceul Teoretic „Gheorghe Lazăr” Pecica în parteneriat cu „Asociația pentru mai multă umanitate” Șimand, al cărei președinte este Laura Bejan, începând cu luna februarie până la sfârșitul lunii iunie fiind planificate diferite activități.

În proiect, dacă doresc, se pot implica toți elevii liceului din clasele V – XII împreună cu diriginții lor, dar și părinții.

Loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )