https://pecicanews.ro/
Principele Nicolae vine mâine la Pecica

Principele Nicolae vine mâine la Pecica

Asociaţia „Amicii Regelui Mihai”, filiala Pecica, cu sprijinul Primăriei Oraşului Pecica şi Consiliului Local, marchează în fiecare an Ziua Independenţei şi Ziua Regalităţii, 10 Mai, cu un spectacol, unde se adună nu doar pecicani, ci şi monarhişti din întregul judeţ.

Organizatorul principal, consilierul local dr. Vasile Chifor l-a invitat la eveniment şi pe Alteţa Sa Regală Principele Nicolae al României, care a acceptat şi vine la Pecica alături de soţia sa, Alina.

Cuplul princiar soseşte joi dimineaţa şi va face în jurul orei 11 un tur al mai multor obiective (Primăria, unităţi de învăţământ, o brutărie, Ferma de Bivoli), printre care şi Stejarul Regelui, plantat în ziua naşterii M.S. Regele Mihai I, în piaţa din centrul oraşului, care din anul 2012 îi poartă numele. În toamna aceluiaşi an, Principele Nicolae a vizitat oraşul, alături de Principele Radu.

Alteţa Sa Regală Principele Nicolae al României şi soţia sa, Alina, vor asista de la ora 19 la programul de la Casa de Cultură „Doru Ioan Petescu”, care va include şi un spectacol de muzică veche prezentat de Cvartetul Euterpe al Filarmonicii de Stat din Arad şi soprana Nicoleta Brola.

Intrarea este liberă, fiind aşteptaţi toţi pecicanii.

(Foto: arhivă)

Loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )