https://pecicanews.ro/
Primarul Petru Antal şi-a anunţat candidatura pentru un nou mandat

Primarul Petru Antal şi-a anunţat candidatura pentru un nou mandat

Organizaţia PNL Pecica a organizat duminică după-masa un amplu eveniment la Casa de Cultură „Doru Ioan Petescu”, în cadrul căruia au fost lansaţi candidaţii partidului pentru alegerile locale din 10 iunie 2020.

În faţa sălii pline, pe scenă au luat loc primarul Petru Antal, viceprimarul Miodrag Stanoiov, preşedintele Consiliului Judeţean, Iustin Cionca şi fostul ministru Constantin Traian Igaş, alături de invitaţi: primarii din Secusigiu, Curtici, Şiria, consilieri judeţeni, în spatele lor ocupând loc candidaţii care se vor regăsi pe lista de consilieri locali a liberalilor pecicani.

Prezentatorul serii, Lazăr Faur, a dat cuvântul întâi invitaţilor, care au lăudat rezultatele de până acum ale echipei care conduce oraşul Pecica.

Fostul ministru şi senator Constantin Traian Igaş a urat succes liberalilor pecicani, spunând că este, uneori, mai critic pentru că are vârsta şi experienţa necesară.

Miodrag Stanoiov a spus că a fi viceprimar „nu este o funcţie, este o meserie” şi a îndemnat cei din sală să voteze duminică pentru o Românie normală, ţara fiind într-o situaţie dificilă la 30 de ani de la Revoluţia din 1989.

Primarul Petru Antal a rememorat contextul în care s-a format echipa politică din care face parte, în anul 1998, din tineri care voiau să schimbe comuna în care trăiau, mai mulţi dintre ei ajungând să ocupe funcţii importante.

Edilul a prezentat investiţiile din ultimii ani şi procesul, adeseori dificil, prin care Pecica s-a transformat în oraşul amintit ca un exemplu în judeţul Arad.

„Noi toţi suntem împreună ca o casă: dumneavoastră alcătuiţi fundaţia, iar noi suntem acoperişul” – le-a spus celor din sală Iustin Cionca, îndemnându-şi colegii de pe scenă să aibă grijă de fundaţie, pentru că altfel „e vai de noi”.

A urmat momentul prezentării candidaţilor la alegerile locale din vara anului viitor.

O parte dintre actualii consilieri locali PNL intră în cursă pentru un nou mandat, dar sunt şi feţe noi. Candidaţii anunţaţi sunt: Andrei Cardoş, Ovidiu Cardoş, Vasile Chifor, Nicolae Demeter, Marinela Danicsko, Marian Daniliuc, Adina Foghiş Sucigan, Romulus Farago, Daniel Goldea, Daniel Grab, Claudiu Iuga, Blazena Karkus, Cristian Micle, Lucian Mocanu, Eugenia Pete, Dorin Puta, Traian Selegean, Marin Stan, Miodrag Stanoiov, Attila Tóth, Daniel Toth, Alexandru Zaharia, Monica Velici.

 

Loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )