https://pecicanews.ro/
Primăria a lansat o aplicație mobilă pentru plata impozitelor și taxelor locale

Primăria a lansat o aplicație mobilă pentru plata impozitelor și taxelor locale

Primăria Orașului Pecica se alătură puținelor administrații locale din țară ce oferă cetățenilor o aplicație mobilă, care facilitează schimbul de informații între instituție și cetățeni, atât în cazul persoanelor fizice, cât și în cel al persoanelor juridice.

Prin intermediul aplicației mobile Romania CityOn se oferă, în primul rând, posibilitatea de plată a impozitelor și taxelor locale.

Pe lângă aceasta, utilizatorii care accesează această aplicația de E-Administrație beneficiază de un acces deosebit de facil la informațiile care îi vizează direct, cum ar fi obligațiile privind impozitele si taxele, contractele și alte module care sunt în dezvoltare.

Aplicația poate fi descărcată atât din Google Play (pentru dispozitivele ce au ca sistem de operare Android), cât și de pe App Store (de către utilizatorii dispozitivelor Apple).

Accesul în aplicație se face pe baza contului de utilizator creat pe pagina de internet a Orașului Pecica accesând www.pecica.ro, butonul „Plăți cu autentificare” de pe prima pagină (sau meniul E-Administrație, Plăți cu autentificare, apoi „CLICK AICI ->>> Platforma electronică de servicii a Orașului Pecica, CityOn”).

Odată creat contul, în aplicație se selectează județul, Unitatea Administrativ Teritorială (UAT-ul) de care aparține utilizatorul, apoi se introduce adresa de email stabilită de către utilizator.

Facilități extinse pe pagina de internet

Accesând pagina de internet a orașului (www.pecica.ro), secțiunea „Plăți cu autentificare, aveți facilități extinse, cum ar fi: detalii despre toate sumele de plată sau plăți efectuate, detalii despre bunurile impozabile, clădiri, terenuri, mijloace de transport și alte informații privind patrimoniul sau obligații privind utilizatorul înregistrat.

La „Plăți fără autentificare” contribuabilul se poate informa, în orice moment, despre ce obligații de plată are și are posibilitatea efectuării plății, identificându-se.

Loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )